Ех дојде и ова на ред.. Јас завршив во Средното Градежно Гимназиско Училиште "Здравко Цветковски" - на град Скопје познато како Г.У.Ц. (градежен училишен центар) или пак за жал уште попознато по крвавите тепачки и убиства.. :/
Лилаааее па стави со поглед од Пјаца Либерта беее.Јас во Џеј Би Ти Хајскул. Мислам дека нема потреба да ставам слика...
Да ти веројатно со братучет ми си генерација, или пак со некој друг братучед.. xD Фамилијарно школо ни е на нас, сите таму завршивме.Лилаааее па стави со поглед од Пјаца Либерта беее.
Иначе ја и Хип хоперот сме биле колеги у различно време.
Лилаааее па стави со поглед од Пјаца Либерта беее.
Иначе ја и Хип хоперот сме биле колеги у различно време.
Џими Македонски уште ли ви јадеше трици за марксизмот?Да ти веројатно со братучет ми си генерација, или пак со некој друг братучед.. xD Фамилијарно школо ни е на нас, сите таму завршивме.
Мене Благој Богатинов и Флорита ми беа македонски јазик.. Дафинка ако се сеќаваш Географија..Џими Македонски уште ли ви јадеше трици за марксизмот?
Перо???? Еее си го мавнал џек потот. Богатинов строго со него а Флориа е ќерка му на Џими. Еее шо си пропуштил. За Круела де Вил не зборам. Ремет на часови. А уствари све душа од луѓе коа ќе видам сеа.Мене Благој Богатинов и Флорита ми беа македонски јазик.. Дафинка ако се сеќаваш Географија..
Иначе Петар по Руски јазик ми беше класен секојдневно имавме час по комунизам.