знам јас ти колку си среќен едвај чекаш да пишам во темиве за да се самозадоволишЗнам јас колку си ти среќен кога ќе пронајдеш тема за Љубов и Секс.
Колку се соживуваш само....
знам јас ти колку си среќен едвај чекаш да пишам во темиве за да се самозадоволишЗнам јас колку си ти среќен кога ќе пронајдеш тема за Љубов и Секс.
Колку се соживуваш само....
Затоа вчера ми викаше да го постирам мојот полов орган на темата кај мелпомена?знам јас ти колку си среќен едвај чекаш да пишам во темиве за да се самозадоволиш
не лажи бе булјаш ти одма ме цитираше коа виде дека сум пишал оти ми е убав, сеа педерски финти праиш пошто ти ги избришаа педерските мислењаЗатоа вчера ми викаше да го постирам мојот полов орган на темата кај мелпомена?
Еј јас сега пак лажам , кај е модараторката да потврди дека ти побара да ми го испушиш.не лажи бе булјаш ти одма ме цитираше коа виде дека сум пишал оти ми е убав, сеа педерски финти праиш пошто ти ги избришаа педерските мислења
Убаво што ми го викаш godfather , тоа дека премногу го почитуваш.не побарав ти сам се понуди п***р! модераторката сеа ќе ни е*е матер на „к*р“ и се качивме со офтопоци, остај на неа па ти и на мојов се качуваш, батали очите ми се одморени него да си го одморам курот од твојот шупак на него