Добровечер друштво
Добровечер друштво
Jас сум ненаспано, имам околу 4 и пол сати за спиење а не ми се спие, што значи тајмерот ќе падни до 3 можеби а утре цел дена надвор од дома читај од креветдобро вечер и на тебе, како си ти? јас сум ФАНТАСТИЧНО
жалби поплаки на друго место ,овде ќе се журкаш и оро ќе играш еве специјално за тeбеJас сум ненаспано, имам околу 4 и пол сати за спиење а не ми се спие, што значи тајмерот ќе падни до 3 можеби а утре цел дена надвор од дома читај од кревет
жалби поплаки на друго место ,овде ќе се журкаш и оро ќе играш еве специјално за тeбе
ај сеа седи овде до мене на коњопој ,одмори малце,па да пооговараме како шо е редот ,шо вика melpomena .само незнам кого?!ау ја неможам веќе да играм...го искршив прееска стомакот од денсање сеа можи друга некоја да ме замени јас само ќе гледам
хехехе убави ритмови... имам на едно цд неколку траки од Харем групата, за жал немам трак лист а баш и немам некое време да преслушам па да споредувам по јутуб за наслови ... знам беа доста голем хит на времето, можеби некаде 2002/03/04 ...