ам сеа сакаш да ме убедиш да речам дек е срамота?Е ова е срамота а не толку , ама то претходното ептен е срамота.
Отвори ја прикачената датотека 3555
ам сеа сакаш да ме убедиш да речам дек е срамота?Е ова е срамота а не толку , ама то претходното ептен е срамота.
Отвори ја прикачената датотека 3555
Да, ајде речи. Чекам, и си ја наполнав темава офтопици. И то е срамота ак сакаш да знајш.ам сеа сакаш да ме убедиш да речам дек е срамота?
Ајде се е срамота готовоДа, ајде речи. Чекам, и си ја наполнав темава офтопици. И то е срамота ак сакаш да знајш.
Која реклама, сакаш да те имам во потписот?Ајде се е срамота готово
Кажи ми само колку наплаќаш за рекламата?
не онака чисто информативно бе братКоја реклама, сакаш да те имам во потписот?
Море брат , ти мене ме збунвиш. Ај пак да те прашам , машко си или женско?не онака чисто информативно бе брат
Море брат при чиста свест и здрав разум, под своја кривична и морална одговорност изјавувам дека сум ЖЕНСКОМоре брат , ти мене ме збунвиш. Ај пак да те прашам , машко си или женско?
Чим се обраќаш со брат, сигурно многу пиеш пиво и гледаш фудбал. А можит и се тепаш по дискотекине.Море брат при чиста свест и здрав разум, под своја кривична и морална одговорност изјавувам дека сум ЖЕНСКО
Немат врска, шпекулации, дезинформацииЧим се обраќаш со брат, сигурно многу пиеш пиво и гледаш фудбал. А можит и се тепаш по дискотекине.