Ladies, don`t flatter yourself.
Ќе видите уосталом како ќе се движи прикаската.
Damn my english. :
уште ќе има?
Ladies, don`t flatter yourself.
Ќе видите уосталом како ќе се движи прикаската.
Damn my english. :
епа ние си го добивме по маил целотоуште ќе има?
да ти кажам не знам што е полошо...мене лично и двете страни ме огорчуваат...премногу на срце си зимам некои работи а не треба :frown
епа ние си го добивме по маил целото
ами мора да се провериМора да сте 18 или повеќе години да го кликнете копчето подоле.
(експлицитен матерјал - блага еротика)
- Влези внатре - го покани таа.
Зачекори преку прагот. Претсобјето беше мало. Полно со уметнички слики.
- Во фамилијата имаш многу љубители на уметноста. - шеговито и` дофрли.
- Ахх мајка ми тоа... Ги обожава уметничките дела.
- Ти на неа си, претпоставувам.
- Па имам доста попримено од нејзиниот карактер. - му се насмевна. - Туку одам да се пресоблечам. Слободно разгледај наоколу.
Таа отиде во во соседната соба. Тој ја испрати со поглед. Таа насмевнувајчќи му се, ја затвори вратата. Тој го оттргна погледот. Се насочи на инструментот кој стоеше пред него.
- Свириш на пијаното? - ја праша.
- Ретко. Брат ми е повеќе по таа чест. А ти?
- Па, одамна не сум допрел. Сум подзаборавил малку.
- А знаеш некое дело?
- Па да. Одев на музичко четири години. - седна покрај клавирот. Ги допре мазните дирки почна да свири. Бела дирка па црна. Потоа ја стави и левата рака. Беше во елемент. Свиреше тивко на моменти. Луција го слушаше. Излезе од собата. Му се прикраде тивко одзади. А тој не ја забележа. Сите сетила му беа вперени во музиката. Таа го допре за раменјата со дланките. Беше замајана. А и тој. Го допре со усните по вратот. Тој ја навали главата. Ја фати за раката и ја повлече нежно кон себе. Таа не се противеше. Го бакнуваше во усните, прво допирајќи ги, а потоа притискајќи го за градите.
- Те сакам. - му шеоптеше водејќи го кон креветот. - Сакам да водам љубов со тебе. - го прегрнуваше цврсто.
Откопчувајќи ја нејзината кошула, ја опсипуваше со кратки бакнежи по вратот. Таа дишеше забрзано.
- Повеќе, повеќе... го слушаше нејзиниот шепот. Посегна по нејзиниот градник. Го откопча со невидена брзина и спретност. Таа легна на грбот. Додека тој ја милуваше по градите и стомакот, таа му ја влечеше маицата. Го опфати околу половината. Му ги бакнуваше градите. Кожата му беше влажна од нејзините бакнежи помешани со неговата пот. Го фати за ременот. Вмиг тој почувствува како заигрува срцето. Таа го повлече ременот, влечејќи го силно кон себе. Потоа ги повлече пантолоните. Тој ја фати за половината и ја повлече врвката која го држеше здолништето. Луција воздивна возбудено. Водеа љубов долго. Беа испреплетени еден во друг. Еден момент таа чувствуваше огромен бран на блаженство како надоаѓа од внатре. Ги затвори очите и силно прегрнувајќи го, го бакна во усните. Потоа следеше момент на исцрпеност. Беше легната со главата врз градите на Виктор. Тој нежно ја галеше по косата која и` беше мека. Таа одвреме навреме ќе му испратеше по некое влажно тркалце по градите, галејќи ги со дланката.
- За што размислуваш? - ја праша додека се излежуваа во креветот. Таа го погледна во очите.
- Не знам.. Преубаво ми е...
- Те молам, кажи ми... -ја фати за дланката.
- Ќе му раскинам на Феликс. - пресече таа.
- Сигурна си? - ја праша.
- Повеќе од сигурна. Подобро така отколку да продолжиме. Не сакам да го повредан, Што ако дознае каде сум била... Ќе биде лут, можеби никогаш нема да ми прости.
- Но тој те сака...
- Но јас него не. Тој ми е само пријател. И тоа ќе остане се надевам.
- Завладеа мал момент на молк. Потоа таа се одлепи полека од неговата прегратка. Стана и се упати кон бањата.
- Сакаш кафе? - ја праша тој.
- Може. Ќе најдеш се што е потребно во шкафчето над печката во кујната.
Тој се упати натаму, а Луција во бањата. Го пушти млазот топла вода. Сетилата и се опуштија. Беше во еден вид на магија. Додека си го триеше телото со сунѓерот, се присеќаваше на моментот поминат со Виктор. Потоа излезе и се погледна во огледалото. За прв пат беше задоволна од нејзиниот изглед. Порано се трудеше да изгледа што послаба. Се нервираше што немаше големи гради. Сега се и` изгледаше совршено на неа. Колковите, вратот, лицето... Се обвитка во бањарката и излезе. Виктор ја чекаше во трпезаријата.
- Убаво мирисаш - ја обви со рацете околу половината, бакнувајќи ја зад увото.
- Фала - изусти таа. Седна на столчето и посегна по филџанот.
- Таман си го направил. - му се насмевна. Тој седна покрај неа. Ја гледаше во лицето. Косата и` беше потемнета од влажноста.
- Сигурна си? - ја праша додека уживаа во кафето.
- Мислам дека е најдобро решение. Ако вака продолжам без тој да знае, повеќе го повредувам. А јас тоа не сакам.
- Се надевам дека ќе те разбере.
- Нема да му кажам за нас. Сеуште не...
- Зошто? Па нели целава работа...
- Знам како тој размислува. Затоа и ќе оставам малку да се потсмири.
- Добро. Да се надевам дека лесно ќе пројдеш. - ја прегрна цврсто. Таа ја мушна главата во неговите пазуви. Сакаше да остане внатре. Се чувствуваше посилна кога беше присутен тој крај неа.
- Колку е часот? - ја праша додека ја галеше по косата.
- 7 ипол. Се стемнува. Остани ноќва. Винченцо нема да дојде вечерва, на пат е.
- Само ако ме бакнеш. - на шега и дофрли. Ги вкуси нејзините усни. Потоа таа се упати во кујната.
- Каква паста јадеш? - го прашуваше додека буричкаше по шкафчето.
- Тие што најдобро знаеш да ги подготвиш. - ја задеваше.
- Важи. Ама малце ќе потрае.
- Го имам целото време на располагање. - се шегуваше..Таа го извади лонецот и го намачка со путер.
- Какви ги сакаш? Сварени или крцкави? - го прашуваше додека тој се шеткаше по дневната.
- Al dente. - и` одговори. Ги разгледуваше фотографиите ставени покрај пијаното.
- Ова се твоите? - ја праша.
- Да. Сликани се пред да се земат.
- Убави се. Поготово мајка ти.
- Фала - му се насмевна.
Додека го шеташе погледот, му падна во очи една фотографија. Луција како стои сама, во темен свечен фустан. Насмевката и` беше природна, Блескаше од среќа. Го виде датумот. Пред четири години.
- Каде си сликана во прекрасниот темен фустан?
- На прослава. Славев полуматурска. Вечерта кога прв пат почувствував да бидам сакана.
- Се бакнавте тогаш?
- Да. Прв пат. Прекрасно ми беше. Но не како сега. Сега сум најсреќна.
- Се` во свое време...
- А ти? Дали си имал досега девојка?
- Па... Да. Ја сакав безрезервно. Но таа мене не. Бев заљубен будала. И најлошото од се` беше што таа ме изневери. Кога дознав, веднаш и` раскинав. Не можев да и` простам. А и на себе. Ама тоа помина. Сега кога сум со тебе се чувствувам различно. Како сета таа недоверба е исчезната, како да сум повторно роден. Затоа те разбирам што ти сакаш да му раскинеш на Феликс. Ти си прекрасна личност. Не сакаш да ги повредиш луѓето што ти значат. - се приближи до неа. Ја обви со своите раце околу половината. Таа ја потпре главата на неговите гради. Мешаше со лажицата во тенџерето. Танцуваа полека, движејќи ги колковите. Потоа таа се сврте и го бакна страсно во усните. Тој загуби здив. Бараше повторно и повторно.
- Ќе мода да се вратам на вечерата. - го замоли.
- Ама убаво ми е - пробуваше да звучи тажно.
- Но ќе загори - му се насмевна бакнуваќи го уште еднаш овој пат нежно допирајќи го со усните.
- Јас ќе ја наместам масата. - се понуди. Виното каде ти стои? - ја праша додека таа го подготвуваше сосот.
- Во малото креденче до телевизорот. Извади од црвеното, повеќе оди со макароните.
Тој се упати таму. Извади едно шише со темна боја. Потоа пак дојде до неа.
- Сакаш да пробаш? - го мацна таа прстот во сосот и му го подаде. Отпрвин тој го допре со усните. Потоа лакомо го лапна.
- Мммм вкусно - си ги оближуваше усните.
Јадејќи разговараа цела вечер. Потоа Луција стана и ги собра чиниите. Виктор седна на троседот. Го вклучи системот за музика. Познати мелодии доаѓаа од звучниците. И` се прикраде на Луција одзади и ја обви со неговите раце околу вратот и рамењата. Заиграа прво бавно а потоа страсно. Ја бакнуваше по вратот додека таа му ја вадеше маицата пополека. Тој ги крена рацете за да ја извлече. Ја фати за дланката ставајќи ја во центарот на градите.
- Чувствуваш како чука? - прошепоти додека таа ја мушна главата галејќи го нежно по градите. Потоа се одлепи за миг, давајќи му простор да ги стави рацете меѓу нив. Тој ги пикна рацете под нејзината кошула, допирајќи ја за градите. Луција затрепери за миг. Ги откопча копчињатаи ги исправи рацете. Кошулата се слизна надоле, оставајќи и` го горниот дел сосема гол. Виктор го симна погледот доле. Ја бакнуваше по градите додека Луција дишеше забрзано. Го зграби за задникот шепотејќи: - Само така... Не запирај. Тој се спушташе се до папокот. И ги откопча пантолоните и и` ги соблече. Ја фати за колковите, принесувајќи ја кон себе. Ги слушаше нејзините воздишки додека водеа љубов на креветот. Таа трепереше се повеќе и повеќе. Го нурна своето лице зад неговиот грб бакнувајќи го по плеќите. Ги зари прстите во неговата кожа, воздивнувајќи гласно наведнувајќи ја главата наназат. Почувствува како да не е во своја кожа. Бран на блаженство. Втор пат. Беше исцрпена. Капки пот и` течеа од стомакот и грбот. Тој малку се оттргна да се соземе па ја прегрна нежно. Таа ја спушти главата на неговите гради. Го слушаше срцето како чука исцрпено. Го бакна. Тој затрепери. Кожата му се наежи. Полека таа заспа во неговите прегратки. Беше свртена на стомак притискајќи ги градите со неговите. Тој ја мазеше по грбот. Подоцна заспа и тој.
Аааа не издржа!