Уфф обожавам се што е снимено по книгите на Толкиен! "Господарот на прстените", сите 3 дела се ремек дела, а очекувам и овој да биде. Книгата е супер, па се надевам дека доследно ќе ја прикажат приказната.Немам гледано Господар на прстените, ама едвај го чекам
The Hobbit: An Unexpected Journey
Ја има книгата на македонски кај нас?Уфф обожавам се што е снимено по книгите на Толкиен! "Господарот на прстените", сите 3 дела се ремек дела, а очекувам и овој да биде. Книгата е супер, па се надевам дека доследно ќе ја прикажат приказната.
Англиската верзија ако ја најдам може да ја купам.Мислам дека ја нема, секаде имам проверено, не верувам дека е преведена на македонски, за жал. Јас на англиски ја имам, мислам дека оригиналната верзија ја има по книжарите, ако не ти е проблем јазикот. И по некоја случајност, мојот вујко има хрватска верзија од 80ите и е неверојатно добро преведена.
Исто и трето полувреме. Мислам дека ќе биде најдобар македонски филм на сите времиња, барем според трејлерот така ми изгледаТрето полувреме...
Незнам дали сте го прателе Серијалот Досие Скопје - Таму има дел од приказната што ќе биде во филмов.Исто и трето полувреме. Мислам дека ќе биде најдобар македонски филм на сите времиња, барем според трејлерот така ми изгледа