Секс приказна

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Добро бе ај без романтики ;) На дечково му прекурче, напушен е ама и запален макс, ја натрти типкава уште у када, пошо друкше неможе у кадда нели, доги си е доги ипак... Али им се виде и на двајцата тесно и истрчаа набрзинка до креветоткој беше прееееширок и се грабнаа у сите можни пози и мегу пози (тоа е 69ката :rofl) и се јебаваа 2 ипол саата со се тоа во кадата и тоа беше најубавото искуство и за двајцата и во наредна прилика пак би го сториле истото, може и со дупла доза трева во нив ;)
ееееее па веќе па :cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Добро бе ај без романтики ;) На дечково му прекурче, напушен е ама и запален макс, ја натрти типкава уште у када, пошо друкше неможе у кадда нели, доги си е доги ипак... Али им се виде и на двајцата тесно и истрчаа набрзинка до креветоткој беше прееееширок и се грабнаа у сите можни пози и мегу пози (тоа е 69ката :rofl) и се јебаваа 2 ипол саата со се тоа во кадата и тоа беше најубавото искуство и за двајцата и во наредна прилика пак би го сториле истото, може и со дупла доза трева во нив ;)
ееееее па веќе па :cool:

Не го долови најзаебаниот момент....
Сфатија дека... кондомот им пукнал :eek

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Абе не е така забавно.
Јас гласам дека се знаеле само 2 саати пред да се плеснат.
Подруго е, да си признаеме ;)
Хахахаха абе многу романтики ќе дое така со малку познавање :D Али ај кој како сака така нека му биде ;) Ова е вистинита прича, само си ја кажав ко што си беше

• Ми се допаѓа

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Хахахаха абе многу романтики ќе дое така со малку познавање :D Али ај кој како сака така нека му биде ;) Ова е вистинита прича, само си ја кажав ко што си беше

Нејќум романтика.
Овие моиве се најдоа, и се изебаа.
И ништо немаше романтично.
Pure sex. :D

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Нејќум романтика.
Овие моиве се најдоа, и се изебаа.
И ништо немаше романтично.
Pure sex. :D
Damn right ;) Али у приказнава многу романтики затеравме, па кади па пени па 300 свари... Шо не ја бива и кондом, тоа ми беше мислата :D

• Ми се допаѓа

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Damn right ;) Али у приказнава многу романтики затеравме, па кади па пени па 300 свари... Шо не ја бива и кондом, тоа ми беше мислата :D
Aaa!!! Не бива без кондом!! :)
Со фраерот сум 3 години, треба ептен, ептен да ни се сака, а да немаме, па без ;)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
....и го допре за тестисите. полека се спушти надоле и нежно го зема во својата уста. уживаше додека го гледаше така беспомошен и зависен од неа. не траеше долго. наскоро нејзината уста беше полна со неговата течност...
Му ги шмукаше јајцата едното па другото и нежно ги лижеше зашто ги обожаваше да се во нејзината уста,се слушаше шлапкањето на нејзината уста и тивкото стенкање,се чинеше како да и запрело времето за момент и се препушташе на уживањето.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
ххх..јас ке продолжам во делот каде дојде другарот.Се појави на вратата и ги виде како уживаат еден во друг,
тој врзан за креветот,а таа доминира врз него качена со камшикот во рака се поигруваше со неговиот пенис.
Таа мок што ја имаше уште повеке ја возбудуваше и доведуваше до лудило.Седна врз неговиот тврд пенис кој го осети длабоко во нејзе и испушти крик.Тогаш другарот кој ги набљудуваше и кој матурбираше дојде до неа и и го стави силно во уста. Таа уживаше ипокрај тоа што неможеше да земе воздух бидејки неговиот полов орган беше длабоко навлезен во грлото,а другиот во нејзината влажна ......
толку од мене очекувам продолжение...:sram

• Ми се допаѓа
Реакции: marjan and parvati