божее... ајде ајде...само не знам дома на дечкоми како да му кажам..хахахахахаххаах шала
Напиши му и стави му порака во шише.
божее... ајде ајде...само не знам дома на дечкоми како да му кажам..хахахахахаххаах шала
еххх сега ..како може да се задовлуваме со прсти јазик итн...мажите како се задоволуваат со ДЕСАНКА шакиќ??Е како изгледа тој секс..... Банани краставици ама мораш пред јадење да ги излупиш ....
Не ми е јасно ако жената е створена да има секс со маж, и има дупка која треба да се пополни за задоволство, како може прсти и јазик да ја задоволуваат?. ..
Па реално не можат... Колку и да се задоволуваш со десанка нема да си задоволен... Секогаш ќе бараш жена да те задоволи.....еххх сега ..како може да се задовлуваме со прсти јазик итн...мажите како се задоволуваат со ДЕСАНКА шакиќ??
Би пробала пак ?
Самата помисла на двајца мажи како се онадат ми е одвратна... Не знам зошто, но нешто што најмногу ме пали се лезбејки. Две нежности како се галат и уживаат една во друга, едноставно е прекрасно за мене.Гледам маживе поддржуваат секс помеѓу две жени, а дали поддржувате секс помеѓу двајца мажи?