За девојките - сте се заљубиле ли некогаш во друга девојка?

ScoobyDoo

Староседелец
17 февруари 2012
418
710
1,103
Е како изгледа тој секс..... Банани краставици ама мораш пред јадење да ги излупиш ....
Не ми е јасно ако жената е створена да има секс со маж, и има дупка која треба да се пополни за задоволство, како може прсти и јазик да ја задоволуваат?. (hug) ..

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

mAcIkA

Истакнат Член
14 февруари 2012
382
516
393
Е како изгледа тој секс..... Банани краставици ама мораш пред јадење да ги излупиш ....
Не ми е јасно ако жената е створена да има секс со маж, и има дупка која треба да се пополни за задоволство, како може прсти и јазик да ја задоволуваат?. (hug) ..
еххх сега ..како може да се задовлуваме со прсти јазик итн...мажите како се задоволуваат со ДЕСАНКА шакиќ??:D

• Ми се допаѓа
Реакции: ScoobyDoo

ScoobyDoo

Староседелец
17 февруари 2012
418
710
1,103
еххх сега ..како може да се задовлуваме со прсти јазик итн...мажите како се задоволуваат со ДЕСАНКА шакиќ??:D
Па реално не можат... Колку и да се задоволуваш со десанка нема да си задоволен... Секогаш ќе бараш жена да те задоволи.....:cool::D:cool::D:cool::D:cool::D:cool::D:cool::D

• Ми се допаѓа

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Никогаш не сум помислила на такво нешто.
Има доволно убави машки..па и да не се убави важно машки се.

• Ми се допаѓа
Реакции: Marick14

важна

Истакнат Член
14 февруари 2012
552
696
93
34
Скопје
Гледам маживе поддржуваат секс помеѓу две жени, а дали поддржувате секс помеѓу двајца мажи? ;)

• Ми се допаѓа

Ivan|BB-LIfestyle

Нов член
28 март 2012
8
6
3
31
Гледам маживе поддржуваат секс помеѓу две жени, а дали поддржувате секс помеѓу двајца мажи? ;)
Самата помисла на двајца мажи како се онадат ми е одвратна... Не знам зошто, но нешто што најмногу ме пали се лезбејки. Две нежности како се галат и уживаат една во друга, едноставно е прекрасно за мене. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: 048