Мaкедонски (музички) идол

Статус
Затворена за нови мислења.

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Јас ги познавам лично и Ивица е многу добар и многу културен дечко...Да не кажам дечко на земја а не на небо...И на мене ми беше фаворитите :D
Па добро сега, ако се фалиме и јас го познавам...;)
Се зезам, од Струга е, па го знам и пред идолот...

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Па добро сега, ако се фалиме и јас го познавам...;)
Се зезам, од Струга е, па го знам и пред идолот...

Хахахаха...не беше воопшто фалење работата беше да кажам дека е многу добар и дека е приземен и дека беше и мој фаворит..:D Не си ме сватила добро :p

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Хахахаха...не беше воопшто фалење работата беше да кажам дека е многу добар и дека е приземен и дека беше и мој фаворит..:D Не си ме сватила добро :p
Те сфатив добро јас тебе, ама ти мене не ме сфати.:D
Само се зафркавав за фалењето... Шала беше.

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
За никого не гласав, го гледав ми се свиѓаше еден настап на Денис Мурат ама не можам да ја најдам песната. Ипак пак победи најлошиот. Виктор ми изгледаше како прилично добар да ја поднесе титулата Македонски Идол, додека Кристијан- Кико повеќе ми изгледаше како да се прави важен многу на некој начин ми беше дигнат.
Овие другиве највеќе жал и грев ми падна за Маријанчо Костовски, смешен беше ама добро дечкото се потрудил и дошол да си ја проба среќата.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
За никого не гласав, го гледав ми се свиѓаше еден настап на Денис Мурат ама не можам да ја најдам песната. Ипак пак победи најлошиот. Виктор ми изгледаше како прилично добар да ја поднесе титулата Македонски Идол, додека Кристијан- Кико повеќе ми изгледаше како да се прави важен многу на некој начин ми беше дигнат.
Овие другиве највеќе жал и грев ми падна за Маријанчо Костовски, смешен беше ама добро дечкото се потрудил и дошол да си ја проба среќата.
Јас колку што знам и прочитав на нет дека Маријанчо не бил добар со здравјето и некој друг го пијавил на идол. Не знам како можат така да се иживуваат. Ако ова е неточно се извинувам. :)

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Јас колку што знам и прочитав на нет дека Маријанчо не бил добар со здравјето и некој друг го пијавил на идол. Не знам како можат така да се иживуваат. Ако ова е неточно се извинувам. :)

Така велат, јас прочитав на јутуб дека бил болен дечкото.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија

И мене ми беше жал за Маријанчо. Бар можеа да го пуштат еден круг понатака. Али тоа е. И Џиџи беше добар и него не го пуштија. :(

Статус
Затворена за нови мислења.