Па добро сега, ако се фалиме и јас го познавам...Јас ги познавам лично и Ивица е многу добар и многу културен дечко...Да не кажам дечко на земја а не на небо...И на мене ми беше фаворитите
Па добро сега, ако се фалиме и јас го познавам...
Се зезам, од Струга е, па го знам и пред идолот...
Те сфатив добро јас тебе, ама ти мене не ме сфати.Хахахаха...не беше воопшто фалење работата беше да кажам дека е многу добар и дека е приземен и дека беше и мој фаворит.. Не си ме сватила добро
Си се свативте и си се пофаливте и двете и на крај си се извинивтеТе сфатив добро јас тебе, ама ти мене не ме сфати.
Само се зафркавав за фалењето... Шала беше.
Јас колку што знам и прочитав на нет дека Маријанчо не бил добар со здравјето и некој друг го пијавил на идол. Не знам како можат така да се иживуваат. Ако ова е неточно се извинувам.За никого не гласав, го гледав ми се свиѓаше еден настап на Денис Мурат ама не можам да ја најдам песната. Ипак пак победи најлошиот. Виктор ми изгледаше како прилично добар да ја поднесе титулата Македонски Идол, додека Кристијан- Кико повеќе ми изгледаше како да се прави важен многу на некој начин ми беше дигнат.
Овие другиве највеќе жал и грев ми падна за Маријанчо Костовски, смешен беше ама добро дечкото се потрудил и дошол да си ја проба среќата.
Јас колку што знам и прочитав на нет дека Маријанчо не бил добар со здравјето и некој друг го пијавил на идол. Не знам како можат така да се иживуваат. Ако ова е неточно се извинувам.
За никого не гласав, го гледав ми се свиѓаше еден настап на Денис Мурат ама не можам да ја најдам песната. Ипак пак победи најлошиот. Виктор ми изгледаше како прилично добар да ја поднесе титулата Македонски Идол, додека Кристијан- Кико повеќе ми изгледаше како да се прави важен многу на некој начин ми беше дигнат.
Овие другиве највеќе жал и грев ми падна за Маријанчо Костовски, смешен беше ама добро дечкото се потрудил и дошол да си ја проба среќата.