Како стојат цените да не знаеш ?Можеш да си земеш некое масло од лаванда или бадем, добри се за опуштањеПо аптекиве има
Како стојат цените да не знаеш ?Можеш да си земеш некое масло од лаванда или бадем, добри се за опуштањеПо аптекиве има
не се повеќе од 100ден. Од бадем кога купував мислам дека беше 75ден.Како стојат цените да не знаеш ?
Во сите маркети има во мало книжено кутивче се..Каде да најдам жилети од овие старите, ама некој подобри? До сега користев Турски и тапа се..
Ммм..види во аптеките..Каде можам да најдам етерични масла за масажа?
Во некој од салоните на операторот. Ќе си активираш ЛОВЕЦ и ќе си уживаш послезнаја сам , а ја куде да најду кој врти сс скриен број
Кај нас ги има во скоро сите продавници, ама не сум од Скопје. За Скопје не знам, провери во некои продавници за обувки.
Каде можам да најдам вакво нешто?
во секоја аптека имашКаде можам да најдам етерични масла за масажа?
Ако си од скопје имаш во гтц на приземје во jordan, во пролазот карши t-mobile е продавницава нема шанси да ја утнеш голема е.каде можам да најдам онаков шал?
во Соравија,најдоле мислам дека беше Сет сервисот...провери таму прашај...Каде можам да најдам ефтин сервис за дигитални апарати, тоа од напред не ми се затвара и тропка, нешто ми е прегорено, во Canon на татко ми му побарале 1200денари ...