Јас ќе кажев како конзерва полна со црвци, оди потоа и врати ги внатре, па и затвори ја конзервата - да те видамЕ да ко врзано куче, еднаш го пуштиш после амин враќање.
Јас ќе кажев како конзерва полна со црвци, оди потоа и врати ги внатре, па и затвори ја конзервата - да те видамЕ да ко врзано куче, еднаш го пуштиш после амин враќање.
Ау не ми спомнувај црви трауми имам од нив, иначе така си е што еднаш ги разбуташ после нема враќање.Јас ќе кажев како конзерва полна со црвци, оди потоа и врати ги внатре, па и затвори ја конзервата - да те видам
Исто и јас, затоа првиот пат не се осмелив веднаш со тој пример... ама кога веќе спомна кучиња пуштање, си велам - нека оди од менеАу не ми спомнувај црви трауми имам од нив, иначе така си е што еднаш ги разбуташ после нема враќање.
Размисли уште еднаш, на почетокот ќе ти биде топ да си така на раат без галами, ама после ќе почне да те гуши тишината и ќе ти фали тоа што викаш сега да оди.Исто и јас, затоа првиот пат не се осмелив веднаш со тој пример... ама кога веќе спомна кучиња пуштање, си велам - нека оди од мене
Затоа јас не им дозволувам да одат многу далеку - ќе се поврзат со непријателот, а знаеме дека пријателите на мојот непријател стануваат de facto мои непријатели и ништо не сме направилеРазмисли уште еднаш, на почетокот ќе ти биде топ да си така на раат без галами, ама после ќе почне да те гуши тишината и ќе ти фали тоа што викаш сега да оди.
Чекај сега да протолкувам ова со пријателите и непријателите, малку ме збуниЗатоа јас не им дозволувам да одат многу далеку - ќе се поврзат со непријателот, а знаеме дека пријателите на мојот непријател стануваат de facto мои непријатели и ништо не сме направиле
Што мислиш зошто јас се дружам со свештеници и имами како и со луѓе кои апсолутно се против Телема?
Тебе ќе те бива во шах.Што мислиш зошто јас се дружам со свештеници и имами како и со луѓе кои апсолутно се против Телема?
Мора да му предвидиш следен чекор, будали се, сешто може да смислат
Играм аматерски шах, но сум далеку од добарТебе ќе те бива во шах.
Инаку искрено јас повеќе сум за дружење со луѓе со кои би можеле да се разбираме, без разлика, на професија, вера, нација итн. а тоа со непријателите да служи како еден метафоричен пример: "најдобриот пријател ми е непријателот"
На ситници, мали ситни небитни потези. И не само во шахот и во животот си е така, секогаш ситниците се тие што знаат да не заебат.Играм аматерски шах, но сум далеку од добар
Имам пријатели кои освојувале првенства во шах и ме нервира кога ме победуваат а јас не знам каде грешам во играта
П.С.
И јас сакам такви луѓе околу мене, со кои отворено би зборувал за работите... а и реално имам такви луѓе околу мене кога ќе размислам подобро