Знам бе, сум налетала многу пати. Ама срце не ми дава да го изневерам, па колку сака убав нека еако налеташ на некој убав и мангуп ќе видиш, тогаш не се мисли со умот верувај.
Знам бе, сум налетала многу пати. Ама срце не ми дава да го изневерам, па колку сака убав нека еако налеташ на некој убав и мангуп ќе видиш, тогаш не се мисли со умот верувај.
како што има талентирани за спорт, уметност, наука итд. така пријателе има и таленти за жени.Што, демек убавината пресудна за да се биде со друг?
Па и читам мангуп ако бил... абе ајде
Ги молиме мангупите да намалат со пуштања низ кафичите за да ние скромните направиме 2 реда муабет со некоја
Пријателе ти имаш поминато 25та година од животот? Некако „талентов за жени“ како да си го наметнуваш дека го имаш, читајќи те по темиве... Или можеби уметност ти е талентот?како што има талентирани за спорт, уметност, наука итд. така пријателе има и таленти за жени.
ти си знаешПријателе ти имаш поминато 25та година од животот? Некако „талентов за жени“ како да си го наметнуваш дека го имаш, читајќи те по темиве... Или можеби уметност ти е талентот?
Жените имаат поголем талент во однос на мажи и жени - во зависност што сака жената
дали си ја слушнал изреката: не е болест само тоа што боли.Да, за жал знам
Е оваа не сум ја... кој знае како е поврзана со темаваа
дали си ја слушнал изреката: не е болест само тоа што боли.
човече јас ти велам има мажи кој се опасни женкаришта, ти ме правиш дете кое пред некоја година излегло од пубертет, па како за мене сум мислел дека сум опасен женкар итн. доволно е да прекинемеЕ оваа не сум ја... кој знае како е поврзана со темава
Глупости зборуваш, затоа... и не си излегло пред некоја година од пубертет, но дека уште те држи адолесценција - се гледапа
човече јас ти велам има мажи кој се опасни женкаришта, ти ме правиш дете кое пред некоја година излегло од пубертет, па како за мене сум мислел итн. доволно е да прекинеме