Сакам да кажам/Сакам да прашам

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
Dgabe se zrtvuvame za raboti koi ne baraat od nas zrtva osven odgovornost i dobra organizacija. No da se stavime vo uloga na zrtva e samo eden nacin na samosozaluvanje.Samosozaluvanjeto e najloshata rabota koja sebe si ja pravime.

• Ми се допаѓа
Реакции: corki and Iris*

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Не ги разбирам новинарите или новинарот кој го напишал текстот за АМС (Агенција за млади и спорт со која ракооводи новиот директор Дарко Каевски )
Селанецот или сењандурката што зборат како тој не им овозможил пречек на одбојкарите кој освоиле сребрен медал та преку к..,што треба сега па еве и играорциве од Танец секогаш се враќале со успеси,што треба сега оро да играме ???
Симон Трпчевски има феноменални успеси како на него пречек не му се направи,а на кошаркариве и ракометариве да ?? како тоа ?? и тој ја представувал Македонија и не гледам причина зошто не би бил пречекан исто како и овие другиве...
Значи многу е ниско да се бара некаков пречек на секој што нешто ќе постигне,е за пофалба и награда да ама горе кај Иваноов или кој и да е,а не свадби секој ден да се прават и за се и сешто,еве да речеме јас сакам Марко Чаласан мислам дека беше детето капацитет на државно ниво број еден во Америка помеѓу незнам колку стотици деца и што праиме сега ?? па не пречек тоа и рикверц пречек треба ако гледаме реално...
Одбоојкарите овој оној сега крштевки ќе правиме секој ден ПРЕЧЕК кој е тој пречек за се и сешто и кај го има тоа во која држава ??
Простаци

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
@Mnogo Bitno не се вика дали ќе дојдеш на наредна собиранка, а ќе и кажеш. Ајде инцуле да одиме на кафе да се упознаеме.
Таман да го скрши мразот со тебе па после да може да дојде и на собиранка :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
@Mnogo Bitno не се вика дали ќе дојдеш на наредна собиранка, а ќе и кажеш. Ајде инцуле да одиме на кафе да се упознаеме.
Таман да го скрши мразот со тебе па после да може да дојде и на собиранка :)
Па тој не и вика да дојде, тој и наредува.

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Се заборава кој е форумскиот пар тука. Јас само да потсетам :zelen(star)
Ѕвездичка и Много Битно (wasntme)2017-07-06 19.42.34.png

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Koga nekoj brise nekoe mislenje redno e da bide obavesten toj cie mislenje se brise i da mu se objasni zosto.
Se dodeka se pravi cistka na mislenja od apsolutistickata garnitura nema napredok.
SDK AKO MOLCAM NEZNACI DEKA NEPRIMETUVAM.
AMA MI E GAJLE. VAZNO NECIE EGO NEKA PORASNE.
Каде ти е избришано мислење? Кога се бришат или преместуваат мислења би требало да стигнуваат известувања.