Сакам да кажам/Сакам да прашам

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Еј се спасив! Господе.. Станувам и ги немам белезите на "верена" жена на мене..
Сите работи вчера што се случија.. По ѓаволите... Ко во сон..
Како.. што.. помина :)
Помина.. Се спасив од него луѓе златни... Готово! Готово!
Само кај му е храброста за тргање на спомените со мене.. т.е. сликите..
Ма за инат не ги чепкам бе!
До сабота.. дур да си ги соберам парталите... баш како што кажа тој.. колку само ми олесна.. колка услуга ми напрај уште не е свесен!
Охх..

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno and corki

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
До сабота.. дур да си ги соберам парталите... баш како што кажа тој.. колку само ми олесна.. колка услуга ми напрај уште не е свесен!
Охх..
Можеби тој не сакал предеобри и амбициозни девојки како тебе,можеби сега сватил дека не бил спремен да има таква жена..
Штом се средила работата,тогаш ти можеби нема да добиеш многу,но тој ќе изгуби!
Можеби и тебе овој период не ти лесно кога проаѓаш низ тој неотчекуван пекол,но штом работата дошла до таму тогаш јас само среќа би ти посакал,и би ти кажал...уживај девојко,полека,се ќе помине како еден лош сон,се ќе се среди ко ништо да не било,после дождот сонце изгрева!
Еден ден лошите спомени,дозволи им да избледат и останат далеку од твојата среќа....
Не свртувај го погледот повеќе назад,со крената глава и широко отворени очиња,пробај да си ја најдиш новата иднина;)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Охх..

Како да те утешиме ? Ќе речеш дека не ти ја разбираме маката. Мало не вреди да се нервираш за некој што не заслужува и што ја злоупотребува твојата добрина. Заслужуваш многу повеќе и многу подобро. Ако не си среќна и ако не е добро подобро е сега да се прекине од колку да се чека брак, деца итн. Мора партнерот да е спремен на компромис и светот да му се врти околу тебе, зошто кога човек ќе се одлучина веридба и брак значи дека неговите веќе се во втор план. Можеби ќе се свести човекот ќе бара прошка и ти ќе одлучиш дали ќе му простиш или не. За луѓето што ќе кажат воопшто да не се замараш, нивното мислење не е воопшто важно. Човек и светец да е ќе му најдат маана и ќе го оговараат.(star)

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Можеби тој не сакал предеобри и амбициозни девојки како тебе,можеби сега сватил дека не бил спремен да има таква жена..
Штом се средила работата,тогаш ти можеби нема да добиеш многу,но тој ќе изгуби!
Можеби и тебе овој период не ти лесно кога проаѓаш низ тој неотчекуван пекол,но штом работата дошла до таму тогаш јас само среќа би ти посакал,и би ти кажал...уживај девојко,полека,се ќе помине како еден лош сон,се ќе се среди ко ништо да не било,после дождот сонце изгрева!
Еден ден лошите спомени,дозволи им да избледат и останат далеку од твојата среќа....
Не свртувај го погледот повеќе назад,со крената глава и широко отворени очиња,пробај да си ја најдиш новата иднина;)

Дека ми е лесно и дека ја одма ќе почнам со излегување, заведување, лумпување... Тоа од никогаш не сум го можела камо ли сега..
Што вика мајка ми ти треба да жалиш само за игубените години за ништо повеќе. Да бил вреден немаше да е бифши..
Како и да е. . Претешко ми е ама ке помине знам..
Мора да помине..
Ама со оние две мали цонца дома не можам никогаш да пропаднам..
Нив да ги посочам на прав пат.. а што е мое ке си дојде :)
Фала ти на поддршката

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Како да те утешиме ? Ќе речеш дека не ти ја разбираме маката. Мало не вреди да се нервираш за некој што не заслужува и што ја злоупотребува твојата добрина. Заслужуваш многу повеќе и многу подобро. Ако не си среќна и ако не е добро подобро е сега да се прекине од колку да се чека брак, деца итн. Мора партнерот да е спремен на компромис и светот да му се врти околу тебе, зошто кога човек ќе се одлучина веридба и брак значи дека неговите веќе се во втор план. Можеби ќе се свести човекот ќе бара прошка и ти ќе одлучиш дали ќе му простиш или не. За луѓето што ќе кажат воопшто да не се замараш, нивното мислење не е воопшто важно. Човек и светец да е ќе му најдат маана и ќе го оговараат.(star)

"Идиоткава" веќе ни мртва таму!°°°

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Ајде па тука во Скопје да те омажиме,да ти најдеме момче така темпераментнои со поголеми кондури,некое да те почитува ;):D
Само за убаво да е ;)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Охх..

вмроец да не беше ликот? :unsure

• Ми се допаѓа
Реакции: Ѕвездичка