@BadBoy007 благодарам многу на одговорот не болеше нели!?(мислам на овие главниве од форумов што ми го игнорираат прашањето)
Tи не знаеш за него причата... Прво идеше у минус пошто го правеа попара со казнени поени, две банки под стечај отидоа ради контото, па откако се среди, му најдовме работа, прво како модератор на Канта, па тек отпосле кога го исчисти ѓубрево од форумот му дадоа админски алатки. Сеа чисти(ме) и на целиов форум, некад го плаќаме повеќе за партиски полтрончиња да прати на доживотен одмор ако почнат да аздисуваат по темите, ама у глобала ништо не прави без да се консултираме горе во врхушката. И секако добар процент се заработуваме, посебно за разоткриени дупли јузери, еве мене прашај ме, тоа ми е експертиза и во други форуми ги насетувам иако се правам на глуп, само штета, таму сум само part time и собирам само по повик.Ваууууууууу..па колку бе душо имаш ти заработено, ете само од мене на пр..хаххахаххаа.....од тебе очекувам искрен одговор, навистина како зарабоуваат форумите и вие.
Во слободно време, освен кога сум на вежбање, правам исто што и ти....се забавувам на свој начин.Tи не знаеш за него причата... Прво идеше у минус пошто го правеа попара со казнени поени, две банки под стечај отидоа ради контото, па откако се среди, му најдовме работа, прво како модератор на Канта, па тек отпосле кога го исчисти ѓубрево од форумот му дадоа админски алатки. Сеа чисти(ме) и на целиов форум, некад го плаќаме повеќе за партиски полтрончиња да прати на доживотен одмор ако почнат да аздисуваат по темите, ама у глобала ништо не прави без да се консултираме горе во врхушката. И секако добар процент се заработуваме, посебно за разоткриени дупли јузери, еве мене прашај ме, тоа ми е експертиза и во други форуми ги насетувам иако се правам на глуп, само штета, таму сум само part time и собирам само по повик.
Него што правиш ти во слободно време сем вака што очајно пробуваш да бидеш некаков uber форумски лик со глупиве теми?
Не ќе да е за без пари..па и за такво работно место се испотепаа (не е битно на кој форум) а и кога ќе го фанат тоа место некако не им се напушта така лесно.
А како треба да се одговори на вакво 1000 пати поставено прашање? Башка не дека не го знае одговорот, само си праиме сите интересно да ни` бидеLele ova stom za pari se postavi prashanje sekogash iskri letaat. Nikoj ne i odgovori na prashanjeto ozbilno i ne ja ispocituva nejzinata ljubopitnost.
Site mnogu umni. Cudna e ovaa siromashna zemja- Makedonija.
Прашањето не го знаев и се уште не го знам...но не е битно повеќе...прави си сам со себе да ти биде интересно.А како треба да се одговори на вакво 1000 пати поставено прашање? Башка не дека не го знае одговорот, само си праиме сите интересно да ни` биде