@existenceЛуѓе, бидејќи прв пат полагам во казнена сесија, дали некој е информиран кога треба да се плати, пред колоквиум или после колоквиум? Секакви информации во врска со ова ми се добредојдени. Ви благодарам однапред.
@existenceЛуѓе, бидејќи прв пат полагам во казнена сесија, дали некој е информиран кога треба да се плати, пред колоквиум или после колоквиум? Секакви информации во врска со ова ми се добредојдени. Ви благодарам однапред.
Луѓе, бидејќи прв пат полагам во казнена сесија, дали некој е информиран кога треба да се плати, пред колоквиум или после колоквиум? Секакви информации во врска со ова ми се добредојдени. Ви благодарам однапред.
Ете во Борис Трајковски имало. Можеш да појдеш таму. И плус има и теретана, па да им покажеш како се вежба.
арно си е, само да не грми и комшијава од карши да си го затвори прозорот, на секои две секунди од памет ме вадиНека си го вакво, арно си е .
И грми и дува и истура надвор, таман си е само струја да не снемаарно си е, само да не грми и комшијава од карши да си го затвори прозорот, на секои две секунди од памет ме вади
Кaј Алексaндaр Пaлaс хoтелoт. Акo не знaеш и тoa кaде е, тoгaш oткaкo ќе се симнеш oд aвтoбус, ќе зaстaнеш пoд железничкa нa стaницaтa и ќе чекaш 15a, aмa бидејќи е тoј редoк тoгaш мoжеш и вo 7 дa се кaчиш и прaшaј гo вoзaчoт ќе ти кaже кaј дa се симнеш. 15a oди директнo нaкaј сaлaтa, aмa ретки се тие.Каде се наоѓа тоа?
е тоа ќе биде страшно веќе пу пу пу недај боже.И грми и дува и истура надвор, таман си е само струја да не снема