Оргазам (општо и совети)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Многу жени не можат да доживеат оргазам, а за жал многу од партнерите со кои имаат си гледаат само за нив. Важно им е тие да доживеат.
Таквите мажи кои не можат да ја доведат жената до оргазам и мислат само на нивните нагони се себични и изгледа сакаат да живеат во Ирак, Сирија и Палестина каде сексот е задоволство само за мажот.
Често прашуваат колку пати и дали треба жената да доживее оргазам ? Колку глупаво прашање, како што сакаш ти секој пат и таа ќе сака. Таквите мажиња се неспособни, а најдобро е да му се каже дека не ги бива за секс, барем да си знаат.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Денес сме сведоци на нај различен тип на оргазам кој се нуди и доживува на работно место (службен оргазам) ,а нај нов тренд е Прекрасна пролет оргазмот ,му го зимаат на директорот до крајници онака нежно, па ако му се погоди свршувањето следува награда или нешто слично :svirka
Колку да потсетам има некој и што не знае :kafe :)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
А вие професорке кај видовте мој колешки , јас читам убаво и пишува убаво на што мислев ..
Или си наметнувате нешто колку ајде да се каже (facepalm);)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Ако некој се наметнува колку да каже нешто без врска тоа си ти. Пишувај на дело кога ќе ги фатиш тогаш ќе имаш и повеќе да напишеш.;);););)

Последна промена:

Shark33

Нов член
13 јули 2016
18
5
3
9
Тоа што ти неможеш да доживееш оргазам нема потреба да се тешиш дека е до мажот, пробај со 2-3ца ако уште е исто тогаш до тебе е. Се осеќа фрустрација во твојот пост.

• Ми се допаѓа
Реакции: Solstice

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Тоа што ти неможеш да доживееш оргазам нема потреба да се тешиш дека е до мажот, пробај со 2-3ца ако уште е исто тогаш до тебе е. Се осеќа фрустрација во твојот пост.

Аааа ете го, такво мажуле си ти искомплексирано изгледа, не можеш да задоволиш ниту една, па се тешиш дека проблемот е во спротивниот пол. Се осеќа глупавоста твоја, присутна е во темата и ми дава алергија. Исчезни сега

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Доволно и двајцата. Ако имате нешто онтопик повелете. Наредно одење оф ќе биде казниво.