Сакам да кажам/Сакам да прашам

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Те има тебе да одговориш секаде и за секого ;)

Не бришиме профили на форумов. Едноставно не се логирај ако не сакаш да не посетуваш. Ако си одиш поради некоја навреда, пријави го мислењето и кажи што те навредило па ќе превземеме соодветна акција.
Едноставен начин за да одговорите на некој што поставил прашање пред 5 часа е да ве подбуцне во ребра инаку рецка не удирате:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Stojne

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,840
1,153
@incognito и сега што ќе биде аватарот? Велс или Португалија? Дека и двете се слаби. :)
И двете репрезентации се јадници, би одел на Португалија, но ако ги ставам можно е да испаднат што се докажа, во секој случај би им парирале подобро на големиве, одиме со Велс:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
И двете репрезентации се јадници, би одел на Португалија, но ако ги ставам можно е да испаднат што се докажа, во секој случај би им парирале подобро на големиве, одиме со Велс:)

Сега пошто со намера стави велшко знаме на аватар - ќе победи Велс :cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Stojne

Староседелец
29 јануари 2015
394
138
1,053
Многу се правите паметни вие тројца над мене,не ви држат место коментарите...Не се лигавете со вакви глупости...не сте забавни

Stojne

Староседелец
29 јануари 2015
394
138
1,053
Ако сакаш да се приклучиш во една од репрезентациите повели,ако не,не замарај..итака ништо паметно не кажуваш...:)

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,840
1,153
Ако сакаш да се приклучиш во една од репрезентациите повели,ако не,не замарај..итака ништо паметно не кажуваш...:)
Мислам дека му дадов одговор на Altaïr, но ако повредив нечии чувства, длабоко се извинувам, кој знае што би кажала ти за смисолот на животот, сигурен сум дека имаш многу да кажуваш и би воодушевила:)