Нa aпaрaти се oдржaвa у живoт.И до каде е религијава? Умре или уште умира?
Абе кажи да не ти даде господ...детето да биде среќно а тебе срамови и инфаркти да те маваат...замисли го гледаш на геј парада со гол газ а ти "Ако син на тато, само ти биди ми среќен"!Мене најбитно ми е моето дете да биде среќно, се друго е небитно. Ако јас му забранам да биде тоа што е, затоа што јас не се пронаоѓам во неговата ориентација, тогаш тоа би значело дека ми се поважни моите чуства одколку неговата среќа, а тоа не е љубов, тоа е себичност и посесивност.
Без твое мислење нејќе да оди на оној свет ајде причај!И до каде е религијава? Умре или уште умира?
Оти инфаркти да го маваат? Инфаркти би требало да го маваат ако детето му има изместени морални вредности, сексуална ориентација не е баш морална вредност.Абе кажи да не ти даде господ...детето да биде среќно а тебе срамови и инфаркти да те маваат...замисли го гледаш на геј парада со гол газ а ти "Ако син на тато, само ти биди ми среќен"!
Абе иди бегаааај!!!
Без твое мислење нејќе да оди на оној свет ајде причај!
Абе ме замисливте ептем...јас со педери да не си имам работаОти инфаркти да го маваат? Инфаркти би требало да го маваат ако детето му има изместени морални вредности, сексуална ориентација не е баш морална вредност.
Ма какви апарати. На попови.Нa aпaрaти се oдржaвa у живoт.
Знаат да пејатМа какви апарати. На попови.
Замисли да нема попови, што ли би работеле тие луѓе. Не се способни за ништо.
Сигурно опцијата куршум у чело или бесилката е подобра тогаш, нема друго. Незнам што тераш инаети со мене. Јас никогаш не би ја жртвувал среќата на моето дете поради некакви глупави стереотипи на луѓе што не ни имаат допирни точки со мене.Абе кажи да не ти даде господ...детето да биде среќно а тебе срамови и инфаркти да те маваат...замисли го гледаш на геј парада со гол газ а ти "Ако син на тато, само ти биди ми среќен"!
Абе иди бегаааај!!!
Не ги бива ни за тоа, треба кај овој на обука, иако се исти носат брада и фустани.Знаат да пејат
Во ред е душо, само разменивме мислења, што би било ако би било.Сигурно опцијата куршум у чело или бесилката е подобра тогаш, нема друго. Незнам што тераш инаети со мене. Јас никогаш не би ја жртвувал среќата на моето дете поради некакви глупави стереотипи на луѓе што не ни имаат допирни точки со мене.