Собиранки.... (договарање - тука)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
:( Навистина би било добро кога повеќе би се собрале.:(

Би сакал да ве запознаам, али не сум од Скопје, а и да дојдам немам кај да престојувам и че треба за 2 саати да ве напуштам, а такви кратки и слатки средби ме болат. Најдобро е нека остане на ова.

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
Би сакал да ве запознаам, али не сум од Скопје, а и да дојдам немам кај да престојувам и че треба за 2 саати да ве напуштам, а такви кратки и слатки средби ме болат. Најдобро е нека остане на ова.
Да направиме исклучок овој пат,собиранката да биде во друг град,Прилеп,Битола..др јас сум со кола,ако има уште некој со кола ќе се организираме.
Ќе ми биде мило да се запознаеме.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Да направиме исклучок овој пат,собиранката да биде во друг град,Прилеп,Битола..др јас сум со кола,ако има уште некој со кола ќе се организираме.
Ќе ми биде мило да се запознаеме.

Може и во Прилеп и во Битола, ми одговара во тие градови, а има 2-3 членови што сме од овие градови, па можеби и повеќе.

The pleasure is mine. ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Pica pica and Mnogo Bitno

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Eве и јас сум за , исто сум со кола може да се организираме кај сакате ?!
Може Прилеп , Битола, Велес некоја средина што на сите би им одговарала ... :kafe
Само да се каже со време ..:cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: Pica pica and Beauty&Beast

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Одличен е предлогот за собиранка во друг град, можеме да се организираме некој викенд.
И јас исто така се пријавувам за превоз, како и @MNOGO BITNO и @alf ... така да еве веќе тројца сме пријавени со коли, што е и повеќе од доволно, таман за 12 души (по четворица во кола) комотно можеме да отидеме во некој друг град :)
Само ни преостанува да се организираме ;)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
и до кај застанавте? :) Мада ја не би можела да ве дружам во друг град (имам "мали деца" да чувам) но исто ко да сум била со вас :) а ако има за Скопје некој за по едно кафе или чај да пиеме нека пише :)
Патем кај се изгуби @Altaïr?

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Очигледно треба некој да ја гурне работата, бидејќи вака само на договарање ќе остане, без конкретна реализација.
Еве за да се има време да се договориме, и да се види на заинтересираните дали ќе им одговара денот ... мој предлог е во петок, некаде околу 19 / 20 ч. ... за локација дајте предлози кај би сакале да одиме :)