Сакам да кажам/Сакам да прашам

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Татините синови и ќерки од што се размазени почнаа и по дискотеки да не ги пуштаат , многу е убав моментот кога некој таков ќе го лупнеш од земја пред неколку 100тина луѓе кој чекаат како луѓе да влезат ,па таквиот несекојдневен момент е убавина , имав ваква прилика која ја чекав многу време па ете сега си дојде ...
Што се однесува до циганите не знам дали го памтите еден така постар како згрбавен со јазикот изваден , оди по секоја девојка се додека не го ишамара , и се лепи до неа и си оди 100 200 м позади девојката :) :)
Тие помалите ,дај 5 денари дај 10 , сите се сожалуваат па им даваат пари , потоа знаеме дека тие пари завршуваат кај некој кој ги пратил, а тоа што што вика @MissChievous е како што кажав горе , повеќето работат за други , па Елвис Циганот не знам колку го знаат тука , тој шеташе со копачки на времето , после тоа имаше деца што просеа за него , може и тоа девојче што мавало со камења е на иста мака како повеќето како неа , али маката ги натерала да го прават тоа , па нели треба со тие деца да се разговара да им се посвети внимание ?
Има да @Altaïr како што вика има што плачат и за шамарници јаки да звонат така , од кондури да го извадиш , па сведоци сме како крадат од ташни , има случаеви и по куќи итн ...

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Имам еден куп комшии цигани и најбизарна случка досега била кога дечурлана од некои 10-тина години се гребат за цигари, ваљда не чини да се дава никотон на деца ама шо знам, премногу сум сентиментална особа и ќе им дадам по некоја...
Упаљач си имаат, порочна раја :kafe
Имам горе долу неколку познаници од нив, онака ок се.

Неспоредливо поголем проблем ми се хунзите...права стока. Градат споменици од стиропор а истовремено умираат деца.
Имав еден другар четник порано, ама испадна гомно, со арнаути скроз неам контакти никакви, никогаш не се нашле во моја орбита, селџуци и селџучки знаев неколку на ниво на познаништво, торбеши не сум сигурен дека имам запознаено, цинцари имам во поширока породица има големи разлики меѓу нив од тотални крвопии до многу арни луѓе...
И такви работи...

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy and Saladin

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Старееш и доаѓаш до заклучок дека или со некои ќе бидеш ѓубре, или ќе ги прифатиш онакви какви што се, без притоа да се обидат да ти сугерираат како треба да се живее.

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Ај ако може некој да ми помогне, го користам лаптопот на братучетка ми додека сум во Скопје, ама нешто очигледно не е во ред со него. Постојано реклами ме префрлува на некои трети страни, а посебно кога ќе кликнам кај јузернејм или пасворд да си пишам и ме носи некаде на некои други страни :mad:
Постојано е овака, јас ќе ги исклучам и одам на друго место пак ги има. Како да се ослободам од нив?
а и многу е бавен лаптопот, имаат ли овие некаква врска со тоа? :mad:ScreenShot012.jpg

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Ај ако може некој да ми помогне, го користам лаптопот на братучетка ми додека сум во Скопје, ама нешто очигледно не е во ред со него. Постојано реклами ме префрлува на некои трети страни, а посебно кога ќе кликнам кај јузернејм или пасворд да си пишам и ме носи некаде на некои други страни :mad:
Постојано е овака, јас ќе ги исклучам и одам на друго место пак ги има. Како да се ослободам од нив?
а и многу е бавен лаптопот, имаат ли овие некаква врска со тоа? :mad:Отвори ја прикачената датотека 26813
block ads така нешто мислам дека беше, апликација за блокирање на рекламите ама можеш да ја користиш само на chrome. Но најдобро ќе ти е да го преинсталираш и да си се префрлиш на убунту, а windows от користи си го само за office.
Туку и јас да прашам нешто. Како да тргнам пренасочување на повик од смарт телефон. Или барем да го сменам бројот пошто овој што е сега не постои?

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
block ads така нешто мислам дека беше, апликација за блокирање на рекламите ама можеш да ја користиш само на chrome. Но најдобро ќе ти е да го преинсталираш и да си се префрлиш на убунту, а windows от користи си го само за office.
Туку и јас да прашам нешто. Како да тргнам пренасочување на повик од смарт телефон. Или барем да го сменам бројот пошто овој што е сега не постои?
napravi povik kon ##002# so toj kod gi otkazuvash site prenasochuvanja.

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
@Давор провери што се` има инсталирано братучетка ти пошто ова се современите „вируси“ кои што те пренасочуваат на милион сајтови за вијагра, за сексдејт, зголемување на пенисот, да си симнеш програма со која ќе имаш 10 пати побрз интернет и мал милион слични глупости. Провери што има инсталирано и бриши се` што ти е сумљиво. Хромот провери да не има некоја екстензија инсталирано плус, ако има избриши ја и стави си некој адблокер и ќе се среди. Не е ништо сериозно само понекогаш треба да се понервираш дур да средиш се` :)

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
@Давор провери што се` има инсталирано братучетка ти пошто ова се современите „вируси“ кои што те пренасочуваат на милион сајтови за вијагра, за сексдејт, зголемување на пенисот, да си симнеш програма со која ќе имаш 10 пати побрз интернет и мал милион слични глупости. Провери што има инсталирано и бриши се` што ти е сумљиво. Хромот провери да не има некоја екстензија инсталирано плус, ако има избриши ја и стави си некој адблокер и ќе се среди. Не е ништо сериозно само понекогаш треба да се понервираш дур да средиш се` :)
Чепнав нешто и ништо не се смени. Само нов проблем си отворив*
И сеа десктопот не ми е на цел екран :franticЌе се убијам, сеа и оваа ако почне да се дере зошто сум и чепкал :mad::mad:
Како да го направам декстопот повторно да биде на цел екран? Зошто сеа едно добри десет цм од лево и десно е црнина, гледам само половично екран. Сум делитнал нешто што не треба ваљда? :(

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno