Отсекогаш ми било малку несфатливо зошто се користат поимите како пушење, цицање и слични кои упатуваат на орален секс, и јас сум ги употребувал во навредлива конотација ама никогаш не разбрав зошто. Не за друго, оралниот секс посебно кога се практикува со особа со која сте и емоционално ангажирани е една од најфините ствари кои постојат на светот, по мое мислење подобра и од пенетрација и од све остало пошто нивото на интимност е максимално.
Исто би застанал и во одбрана на женскиот полов орган пошто ми се глупи изрази како `пичко, пиздо` и слични кои најчесто наведуваат на наводен кукавичлук кон страната на која се упатуваат, пошто вагината (во погодни хигиенско-атмосферско-геолошки услови ) е многу фино топло и влажно местенце кое знае да донесе взаемно задоволство.
Тука има и дебиласт сексизам и примитивизам, ама тоа е, традицијата е прастара...
Join us at Aliens-for-swearing-reform.com
Исто би застанал и во одбрана на женскиот полов орган пошто ми се глупи изрази како `пичко, пиздо` и слични кои најчесто наведуваат на наводен кукавичлук кон страната на која се упатуваат, пошто вагината (во погодни хигиенско-атмосферско-геолошки услови ) е многу фино топло и влажно местенце кое знае да донесе взаемно задоволство.
Тука има и дебиласт сексизам и примитивизам, ама тоа е, традицијата е прастара...
Join us at Aliens-for-swearing-reform.com