Сакам да кажам/Сакам да прашам

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Отсекогаш ми било малку несфатливо зошто се користат поимите како пушење, цицање и слични кои упатуваат на орален секс, и јас сум ги употребувал во навредлива конотација ама никогаш не разбрав зошто. Не за друго, оралниот секс посебно кога се практикува со особа со која сте и емоционално ангажирани е една од најфините ствари кои постојат на светот, по мое мислење подобра и од пенетрација и од све остало пошто нивото на интимност е максимално.

Исто би застанал и во одбрана на женскиот полов орган пошто ми се глупи изрази како `пичко, пиздо` и слични кои најчесто наведуваат на наводен кукавичлук кон страната на која се упатуваат, пошто вагината (во погодни хигиенско-атмосферско-геолошки услови :zelen) е многу фино топло и влажно местенце кое знае да донесе взаемно задоволство.

Тука има и дебиласт сексизам и примитивизам, ама тоа е, традицијата е прастара...

Join us at Aliens-for-swearing-reform.com :kafe

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Иако имам многу работи со кои треба да се соочам во периодов, читајќи ја "Така зборуваше Заратустра" сфатив нешто.
Нема потреба да се биде песимист во животот, да се мрази и хејта истиот. Океј, во одредени моменти помага жалењето и самосожалувањето, но тоа нека остане на момент. Бидејќи:

1. И да се сведе на тоа дека животот е само страдање, сепак ќе заврши. Порано или подоцна, ќе заврши и тој факт не се менува со ништо. Без разлика дали си го поминал позитивен и си уживал во него, или пак обратно, еден ден ќе заврши и ништо не е важно. Затоа, зошто да не го поминеме со убави позитивни мисли? Зошто да не го искористиме во обид за целосно уживање и задоволство?
2. Всушност, не е убаво да си 100% песимист. Ако постојано се жалиш дека животот е само страдање и не вреди, тоа значи дека ја подржуваш смртта. Ја посакуваш, ја повикуваш, ја подржуваш, ја чекаш со раширени раце. А зошто? Ионака ќе дојде. Тогаш зошто си добил шанса да живееш? Зошто не си ја искористил? Ионака ќе и дојде крајот на таа шанса, зошто да не ја искористиш максимум?
3. Дури и да сакаш да заврши побрзо твојот живот, која била тогаш поентата на твојот живот? На твоето постоење? Ако сите во историјата на човештвото сме посакувале и сме се стремеле кон побрзо умирање, која е поентата на постоењето на суштеството наречено човек?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Го заследив Мајк од Dream theater на Letterbox'd и мора да признам чоекот има добар вкус за филмови.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Најубо е да си фатиш на денешен ден женска! xD

Уште и родена ако е на тој ден автоматски се намалуваат арчови во иднина, нормално свадба на иста дата би била пожелна, икономија (party)

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Во Индија 700+ милиони раја секојдневно сереле на отворено, по улици, на тротоари, на железнички и автобуски станици и онаму каде што имало тоалети не ги користеле пошто немале таква навика :rofl

И шо ќе правела власта заедно со уницеф финансирале програма за одвикнување на раја да сере по улици пошто епидемии, колери, цревни паразити... и снимиле цртан филм каде што негативците биле буквално GOMNA :rofl:rofl

every morning what do i see i pile of shit staring at me :rofl
и тоа пази на официјален канал на Уницеф-Индиа
Лајното го брка детето и муви вртат околу него бе ахахахааа

и направиле стрипови и видео игра Тојлет Трек :rofl:rofl:rofl

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: antonio and Altaïr

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Во Индија 700+ милиони раја секојдневно сереле на отворено, по улици, на тротоари, на железнички и автобуски станици и онаму каде што имало тоалети ни ги користеле пошто немале таква навика :rofl

И шо ќе правела власта заедно со уницеф финансирале програма за одвикнување на раја да сере по улици пошто епидемии, колери, цревни паразити... и снимиле цртан филм каде што негативците биле буквално GOMNA :rofl:rofl

every morning what do i see i pile of shit staring at me :rofl
и тоа пази на официјален канал на Уницеф-Индиа
Лајното го брка детето и муви вртат околу него бе ахахахааа

и направиле стрипови и видео игра Тојлет Трек :rofl:rofl:rofl
Shit just got seri-ous. Literary. :zelen

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Сакам да прашам, дали некој може да ми прати некоја онлајн страница да го изгледам филмот Сенки или да го симнам уште подобро?