Сакам да кажам/Сакам да прашам

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
види тебе целосно те разбирам како и Аркантос како и многу други со исти или слични случаи. За мене тие луѓе не се родители, не се ништо но јас не мислев за вас а за тие (еве и да не е дечкото кој го слушнав и ме изнервира) кои живеат со родителите, се издржуваат од нив, зависат од нив и на крај пак ги вреѓаат за фала. Знам една таква личност. Лом ги прави нејзините, а тие ништо лошо не и мислат баш напротив сакаат да има еден нормален живот.
Знам малку и ја згрешив и избрзав што осудив човек а немав појма каква му е ситуацијата, ама ме погодија зборовите иако некои луѓе и стварно ги заслужуваат
Се извинувам ако ве погодив некако :(
Хехе. Не бе мила не ме навρеди. Нема што да ме вρеѓа, тоа е суρова вистина..
Само малκу ме чепна што виκаш нема почиρување спρема ρодителот..
Ти аκо саκас и κаκо κρал/κρалица чувај ја . Аκо си ρоден за маκа κе си тρпииш и κе си ќутиишш и κе си голташ....
Нема дρуго чаρе.
Ρеκов и паκ κе ρечам.
Ни сум помислила а нема ни да помислам ρаκа да κρенам, од дома да ја избρκам или па да ја навρедам..
Боли тоа пошто она мене ми го нанесува.
Саκам да ме памти онаκва κаκва што вистинсκи сум и знам деκа κе се κае дуρ е жива за се што ми пρави..

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не е нормално ова, Кина може вода да ни носи во врска со загадувањето. Се симнувам од автобус прееска, прст пред око не гледам, зона на самракот, секој момент очекував да ми излезе зомби, ем не гледам ништо ем мириса ептен, ги жалам оние во град што се.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Море модератори што така собрани на форумов. Не ве води админо на частенка за роденденот? :zelen

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Не е нормално ова, Кина може вода да ни носи во врска со загадувањето. Се симнувам од автобус прееска, прст пред око не гледам, зона на самракот, секој момент очекував да ми излезе зомби, ем не гледам ништо ем мириса ептен, ги жалам оние во град што се.
Тука негде сме со Кина.
Скопје
hitportal.com_.mk-zagadeno-skopje-2.jpg

Кина
nn20130209f1a.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider and Altaïr

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Си ги читам старите постови „во врска со љубовта“ во еден друг форум, период негде крајот на претходното десетолетие па се до раскинот.
Man oh man, колку само ми се има сменето видокругот општо во тоа поле. Наивна будала требало да ми пишува на челото.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selene