Сакам да кажам/Сакам да прашам

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
На форумов му треба еден форум за политика :igra
И тоа главен и претпоставен уредник да биде единствениот аутрајдер,заменици или сл.нема да му се потребни,тој сам ќе ги среди сите работи.со сите ќе се испокара!:)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Не се кара Аутрајдер со сите него само со неколку партиски активисти, сите останати ми се ок и симпатични без разлика колку и да имаме различни ставови и перцепции. ИРЛ не ги толерирам партиските ботови, не правам муабет одамна со роџаци кои си продале анус по партии, не гледам зошто би бил фин во виртуелен свет со такви креатури.

Anyway...

lol.jpg

lool.jpg

I vrapcima na grani je jasno da svaki masivni sistem, bez obzira dali je rec o kapitalizmu, komunizmu ili fasizmu moze da funkcionise samo na osnovu rada ogromne armije vecitih gubitnika, lisenih svake druge alternative.
Ono sto su u komunizmu ili fasizmu morale da resavaju vojske politickih komesara, tajnih policija i koljaca u kapitalizmu se resava prostom ekonomskom ucenom - sve kosta.

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Сакам да прашам, посебно членови од женскиот пол...

Не можам никако да сфатам зошто ми делува ко да почна да ме одбегнува во живо, ни едно здраво не сака да прави ( а правеше претходно, и застануваше да попрај муабет), а на фејбук никаква промена, мислам дека би можело да правиме муабет 24/7? Што би ви се моткало во глава, ако имате ваква ситуација?

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Сакам да прашам, посебно членови од женскиот пол...

Не можам никако да сфатам зошто ми делува ко да почна да ме одбегнува во живо, ни едно здраво не сака да прави ( а правеше претходно, и застануваше да попрај муабет), а на фејбук никаква промена, мислам дека би можело да правиме муабет 24/7? Што би ви се моткало во глава, ако имате ваква ситуација?
Вака од прва ми делува на дигната личност. Личност која најверојатно бира со кој да биде видена во јавноста. Не мора да значи може е искомплексирана или можеби си и досаден, а на фб ти збори ради реда или од што нема што друго да прави. А зашто не ја прашаш?

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Вака од прва ми делува на дигната личност. Личност која најверојатно бира со кој да биде видена во јавноста. Не мора да значи може е искомплексирана или можеби си и досаден, а на фб ти збори ради реда или од што нема што друго да прави.

Напротив не е дигната личност и мислам дека има ниска самодоверба.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Напротив не е дигната личност и мислам дека има ниска самодоверба.
Тогаш можеби се плаши да те поздрави за да не се убрука, а ако и се допаѓаш сонувај дека некогаш ќе ти каже здраво :)
Пушти и ја песнава и види што ќе ти каже

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Тогаш можеби се плаши да те поздрави за да не се убрука, а ако и се допаѓаш сонувај дека некогаш ќе ти каже здраво :)
Пушти и ја песнава и види што ќе ти каже

Хахахаха, too old for this, и че ми се изнасмее пошто не слушам вакви песни, ииии неам баш некои намери сеа, али ме интересира зошто е таква промена. Али изгледа не ме сфати, порано и че застанеше и че се поздравеше, а сега ми се чини дека ме одбегнува. Уствари, препрочитај го првиот пост. xD

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Хахахаха, too old for this, и че ми се изнасмее пошто не слушам вакви песни, ииии неам баш некои намери сеа, али ме интересира зошто е таква промена. Али изгледа не ме сфати, порано и че застанеше и че се поздравеше, а сега ми се чини дека ме одбегнува. Уствари, препрочитај го првиот пост. xD
Ја утнав малку песната хаха ќе те корпоса со неа. :rofl Туку вака да кажеше отприлика колку години има девојката? Па според тоа да видам зашто би можела да те одбегнува.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Ја утнав малку песната хаха ќе те корпоса со неа. :rofl Туку вака да кажеше отприлика колку години има девојката? Па според тоа да видам зашто би можела да те одбегнува.

It's okay, фала за досега.