Сакам да кажам/Сакам да прашам

Gardenija

Нов член
18 октомври 2015
6
10
3
44
Понекогаш може да ви се чини како да сте го изгубиле патоказот и сте дошле до крајот на патот. Но, за среќа секогаш постои некоја мала земјена патека по која можете да продолжите. Можеби е каллива и тешко се движите, но важно е да ја следите волјата и да не се откажете, без оглед на околностите. Некогаш немате можност за избор и таа е единствената по која треба да талкате се додека пред вас не се појави чистината за која сте сонувале.
Тогаш нештата стануваат посјајни. Извалканите обувки лесно се чистат, но тешко се прифаќа сознанието кога треба да се извалкаат чистите...

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...ЖИВ ЧОЕК НЕМА:frantic:(
СИТЕ ЛИ НА ПРОСЛАВА ОТИДОА ЗА ПРАЗНИКОТ??|-(

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Не ги слушај овие после тебе, лажат сите. Сендвичот не е стандарден, зависи од тоа што профил ќе направиш. На пример ако е профил за само да стои така без воопшто активност ондак француски сендвич. За пишување приватни пораки само, хамбургер/чикенбургер. За тролче со 5-6 постови, хамбургер со кашкавал. ако отвори и тема за тролање, може да стигне и до две плескавици.
За фраер ко коста кинг-сајз бургер на три спрата со сите додатоци.

Има разлика, ти знаеш да препознаеш квалитет.

Администрација на Форум ЦрноБело.​
Кашкавалот растителен е?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Кашкавалот растителен е?
Да, ете го на дрва расте :D

Него шо праиме сеа коа пијани анестезиолози одзимаат животи на породилно? Каде ќе им оди душата бре на такви луѓе?
Или уште треба сендвичи да се раздадат за да се замолчи вистината?

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Да, ете го на дрва расте :D

Него шо праиме сеа коа пијани анестезиолози одзимаат животи на породилно? Каде ќе им оди душата бре на такви луѓе?
Или уште треба сендвичи да се раздадат за да се замолчи вистината?
Уууууууф..едвај чекаш нешто да се случи лошо па да тргнеш во атак на здравството....На сите медиуми ја објавија веста, никој не ја замолчува вистината....ова се факти.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Уууууууф..едвај чекаш нешто да се случи лошо па да тргнеш во атак на здравството....На сите медиуми ја објавија веста, никој не ја замолчува вистината....ова се факти.
Не не, јас одам на „напад“ кон оние кои го оправдуваат ова убиство како и останатите поназат спомнати. Не се работи тука за политичка опција, партиско боење на луѓе. Тука веќе се работи за патологијата на оние нелуѓе кои пробуваат да затскријат вакви случаи за да си го продадат газот за егзистенција на „повисока“ нога. Спремни се да испогазат се` живо и диво, да однесат луѓе во гроб без око да им трепне или па со „колективна негрижа на совест“ и глумење мајки терези демек се безгрешни а со тоа по дифолт и недопирливи од законот. Е за такви го ширам и ќе го ширам презирот на социјалните мрежи. Затоа што треба да сме свесни со какви луѓе се соочуваме во реалноста

• Ми се допаѓа
Реакции: malo and Outrider

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Не не, јас одам на „напад“ кон оние кои го оправдуваат ова убиство како и останатите поназат спомнати. Не се работи тука за политичка опција, партиско боење на луѓе. Тука веќе се работи за патологијата на оние нелуѓе кои пробуваат да затскријат вакви случаи за да си го продадат газот за егзистенција на „повисока“ нога. Спремни се да испогазат се` живо и диво, да однесат луѓе во гроб без око да им трепне или па со „колективна негрижа на совест“ и глумење мајки терези демек се безгрешни а со тоа по дифолт и недопирливи од законот. Е за такви го ширам и ќе го ширам презирот на социјалните мрежи. Затоа што треба да сме свесни со какви луѓе се соочуваме во реалноста.
Гарантирам дека непостојат луѓе кои оправдуваат било какво убиство!!Едно е да шириш презир и омраза кон цело здравство, тоа ТИ го правиш а друго е да одиме директно кон сторителот, со именување и барање јавно да не обавестат за превземените санкции...на жалост нашево судство е најодговорното за сите гомнарии што се случуваат.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
После долго време повторно на плејлиста се најде Стинг со неговите песнички. И секогаш се чудам колку добри песнички има типот.

• Ми се допаѓа
Реакции: malo