Толкување на сонови

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
жал ми е за тетка ти и чичко ти, :( најверојатно не ти кажале за да не се нервираш сепак во друга држава си била.
А што се однесува до мојот сон покрај тоа што падна забот се нервирав и плачев за него па сега ако ова е смрт, а нели ако плачеш на сон во јаве се смееш не верувам дека би се радувала за таа смрт. Што би можело да биде тоа?
Da ne mora da znaci smrt,ama vo moite sonista sekogas toa znaci.A koga placam vo son sekogas posle placam I na jave.A drugi placot go tolkuvaat kako radost.

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Da ne mora da znaci smrt,ama vo moite sonista sekogas toa znaci.A koga placam vo son sekogas posle placam I na jave.A drugi placot go tolkuvaat kako radost.
Tocno, plac na son ne znaci radost na jave tuku potreba za emotivno praznenje ili poednostavno, potreba za placenje

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and escape

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,840
1,153
@malo дур си тука, сонувам треба да поминам преку дрвен мост каде сите штици се нестабилни, легнувам и ползејќи го поминувам, пред мене се појавува вода на мостот и преку неа поминав, кога дојдов на крајот од мостот станав и ми беше чудно што облеката ми беше сува.

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
@malo дур си тука, сонувам треба да поминам преку дрвен мост каде сите штици се нестабилни, легнувам и ползејќи го поминувам, пред мене се појавува вода на мостот и преку неа поминав, кога дојдов на крајот од мостот станав и ми беше чудно што облеката ми беше сува.
Vodata e promena, procistuvanje, isceluvanje i mostot e premin... ke bide na poteshiot nacin, no na krajot ke ima samo dobri rezultati

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Se izvinuvam za latinicata i pecatnite greshki, pishuvamod tel.

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
@malo
Мора да ти се обратам тебе за два сона....:)
На едниот сон го сонував сопругот со густа црна брада ни долга ни кратка онака средна...
А на вториот сон пливав во исклучително бистра вода, и дури на дното гледав големи и тоа прилично големи риби...и ми донеле на поклон памперс?!
Што ли ќе е?
По мое, брадата, водата и рибите не ќе се на арно...ама во соновнициве пак пишува дека е убаво...
Твое толкување?

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
@malo
Мора да ти се обратам тебе за два сона....:)
На едниот сон го сонував сопругот со густа црна брада ни долга ни кратка онака средна...
А на вториот сон пливав во исклучително бистра вода, и дури на дното гледав големи и тоа прилично големи риби...и ми донеле на поклон памперс?!
Што ли ќе е?
По мое, брадата, водата и рибите не ќе се на арно...ама во соновнициве пак пишува дека е убаво...
Твое толкување?
Сонот со водата е многу убав и нема потреба да се грижиш. Водата е исцелување, оздравување, премин кон подобро, а бистрината на водата покажува дека сето тоа ке се случи без потешкотии. Тоа со памперсот... незнам, да не планирате детенце? :)
Сонот со брадата... Густа брада не е добро, најчесто представува нервоза или грижи. Можеби си почувствувала дека твојот сопруг има некои грижи или пак ти имаш грижи поврзани со него.

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Одев по некој мост заедно со мајка ми, се вртев да ја најдам другарка ми со која бевме договорени да се најдеме.
Пошто ја немаше, погледнав надолу кај што имаше река некои огромни карпи покрај неа и ја видов падната врз нив.Беше мртва, баш сцена како од филмовине, сандалите и беа на различни страни, на друга страна нејзиниот точак, а таа неподвижно лежеше,мислам дека крвареше кај главата.Почнав да се дерам, да плачам и да барам помош, ама јас не се симнав долу.Ептен језив сон, од памет ме извади, морам да напоменам и дека другарка ми е скоро пред породување.
Има ли можеби некое значење ова, @malo ако можеш ?

Последна промена: