Хит!
Κоа κе пρаам втоρа туρа те виκам.. 2 саати 200 ден deal?
Глеам си штедел на струја/плин. Пиперкиве полуживи, ене една таму уше малце не почнала да мдра
На кумбе ги печев тоа е Егеец Пече пипер или скратено ЕППГлеам си штедел на струја/плин. Пиперкиве полуживи, ене една таму уше малце не почнала да мдра
Мало сутра зови ме ја чу ти дочХит!
Κоа κе пρаам втоρа туρа те виκам.. 2 саати 200 ден deal?
Се осети ко да си Жан Клод и се крена високо во ѕвездите?Чуден е филингот кога дебело девојче ќе ти понуди да ти биде партнерка на матура.
Брат, кога треба да одбиеш некој е многу лош филингот, не знаеш како да и кажеш зошто, а да не ја навредиш.Се осети ко да си Жан Клод и се крена високо во ѕвездите?
Треба и ти да си убав за да посакаш убава партнеркаБрат, кога треба да одбиеш некој е многу лош филингот, не знаеш како да и кажеш зошто, а да не ја навредиш.
Не ги потценувам дебелите луѓе и никогаш ги немам навредено, но секој посакува убава партнерка.
Значи тебе не ти се допаѓа зашто е грда а не зашто е дебела?Брат, кога треба да одбиеш некој е многу лош филингот, не знаеш како да и кажеш зошто, а да не ја навредиш.
Не ги потценувам дебелите луѓе и никогаш ги немам навредено, но секој посакува убава партнерка.
Може погрешно се изразив, но и ти погрешно ме сфати.Значи тебе не ти се допаѓа зашто е грда а не зашто е дебела?
Не секоја дебела девојка е грда и не секоја слаба е убава,очигледно тебе ти пречи зашто не ти се допаѓа па некако се префрли на нејзината тежина.
Не те терам јас со сила да ја дружиш,ако имаш подобра партнерка излези со неа ама некако невкусно делуваше како да си го билдаш егото со тоа што те поканила.