Сакам да кажам/Сакам да прашам

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
  • Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Глеам си штедел на струја/плин. Пиперкиве полуживи, ене една таму уше малце не почнала да мдра :zelen
На кумбе ги печев тоа е Егеец Пече пипер или скратено ЕПП :)

Хит! :D
Κоа κе пρаам втоρа туρа те виκам.. 2 саати 200 ден :D deal? :giggle
Мало сутра зови ме ја чу ти доч :)

Последна промена од модератор:

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Чуден е филингот кога дебело девојче ќе ти понуди да ти биде партнерка на матура.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Се осети ко да си Жан Клод и се крена високо во ѕвездите?(facepalm)
Брат, кога треба да одбиеш некој е многу лош филингот, не знаеш како да и кажеш зошто, а да не ја навредиш.
Не ги потценувам дебелите луѓе и никогаш не сум ги навредил поради дебелината, но секој посакува убава партнерка.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Брат, кога треба да одбиеш некој е многу лош филингот, не знаеш како да и кажеш зошто, а да не ја навредиш.
Не ги потценувам дебелите луѓе и никогаш ги немам навредено, но секој посакува убава партнерка.
Треба и ти да си убав за да посакаш убава партнерка:rofl

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Не ги потценувам дебелите луѓе и никогаш ги немам навредено, но секој посакува убава партнерка.
Значи тебе не ти се допаѓа зашто е грда а не зашто е дебела?
Не секоја дебела девојка е грда и не секоја слаба е убава,очигледно тебе ти пречи зашто не ти се допаѓа па некако се префрли на нејзината тежина.
Не те терам јас со сила да ја дружиш,ако имаш подобра партнерка излези со неа ама некако невкусно делуваше како да си го билдаш егото со тоа што те поканила.

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Значи тебе не ти се допаѓа зашто е грда а не зашто е дебела?
Не секоја дебела девојка е грда и не секоја слаба е убава,очигледно тебе ти пречи зашто не ти се допаѓа па некако се префрли на нејзината тежина.
Не те терам јас со сила да ја дружиш,ако имаш подобра партнерка излези со неа ама некако невкусно делуваше како да си го билдаш егото со тоа што те поканила.
Може погрешно се изразив, но и ти погрешно ме сфати.
Полничка е а не е некоја убава. Чуден беше филингот поради тоа што не ми се допаѓа добри другари сме а не знаев како да ја одбијам, не е поради тоа дека јас сум некој а таа е ништо.