Собиранки.... (договарање - тука)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Имам идеја, една собиранка да организирате овде на форумов,сите во толку и толку часот и видливи за секој , па да се пребориме ...а за теми за лаф моабет ќе се снајдеме:)

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Имам идеја, една собиранка да организирате овде на форумов,сите во толку и толку часот и видливи за секој , па да се пребориме ...а за теми за лаф моабет ќе се снајдеме:)
Не е иста витруелната и реалната дружба ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Немав идеја да правам споредби, ниту да критикувам или фалам....едноставно дадов идеја да се собереме овде сите:kafe
Јaс мислaм е тoп идејa. Ете блaгoдaрејќи нa твoјaтa иницијaтивa зa вo пaрк се сoбрaвме пoвеќе членoви. Oстaј тoa дaли ти дoaѓaш или не.

• Ми се допаѓа
Реакции: Abraxas

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Јaс мислaм е тoп идејa. Ете блaгoдaрејќи нa твoјaтa иницијaтивa зa вo пaрк се сoбрaвме пoвеќе членoви. Oстaј тoa дaли ти дoaѓaш или не.
Благодарам за поканата, но нема да дојдам.

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Каде, кога, колку луѓе идат ? @Ita нели се премисли? :p
Сабота во Ну Орлеанс ... јас и @MNOGO BITNO сме сигурни, @Saladin во зависност од обврските има можност да дојде, и можда уште некој ќе дојде ... @Abraxas ќе доаѓаш ти?
За подетално инфо нека каже @MNOGO BITNO од колку часот и сл. инфо ... негов предлог е собиранката во Њу Орлеанс :)

• Ми се допаѓа

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Јас ќе дојдам, ама мммм .. кај ќе се најдиме ? Ја везе неам кај е Н.О. :D
И јас сум за тоа да се собереме некаде да се чекаме, па да идеме сите заедно во Њу Орлеанс, инаку во Чаршија е Њ.О. фино местенце е, во близина на Капан Ан е.
Јас со кола ќе идам, па нема да ми е никаков проблем да соберам некој ако ми е уз пат :)

• Ми се допаѓа