Чекајте бе другари малце. Силување и полов акт врз дете не е криминал? Што е тогаш, дар од Бога?
Прво тебе ќе ти се изнасмеат за глупостиве. Политичарите не биле криминалци , можам да замислам што тоа можеш до утре да пишуваш на темава.@LittleButterfly види вака душо : прашањето горе е убаво поставено така да нема многу што да се филозофира...
Со оглед на тоа дека си стручна по ова прашање гледам јас ке ти кажам следново,како прво силувач не е криминалец и избриши го тоа ќе ти се смеат ,како второ педофил не е криминалец избриши го и тоа ,и како трето директори и политичари не се криминалци односно тој термин сто го користиш за нив ,а ги нарекуваш криминалци ти е неточен и нелогичен ,и тоа избриши го ,а сиромаштијата има многу голема врска со криминалот и нагонот да убиеш ,имаш нет отвори читај ,консултирај се со кого сакаш и пиши ми дали ги толкуваш точно или не ,а темава е голема и можам да ти пишувам до утре . имај убав ден
Како може ти да кажеш дека не е криминалец? Од каде знаеш ти дали е или не е?@Altaïr братучед имаш најразлични теми ,религија ,спорт ,сонови ,што објаснуваш и као ме демантираш а во принцип ништо не разбираш ?!
Еве нај просто, како може пединец кој се занимава со политика да го кажеш како криминалец ДОКОЛКУ нема злоупотреба на службена должност како што кажав и предходно ,изгледа ти тој час не си бил си се смеел негде ?!
Штом е политичар сигурно бил и ќе си остане криминалец, нема политичар што не е криминалец.@Altaïr
Другарче тролче малце или си сериозен?
Значи он како политичар НЕ Е КРИМИНАЛЕЦ ,ИСТИОТ МОЖЕ ДА БИДЕ ДОКОЛКУ ЗЛОУПОТРЕБИ СЛУЖБЕНА ДОЛЖНОСТ ,а како може таква етикета да им лепиш без никаква причина , те разбирам јас што сакаш да кажеш ,ти мене не ме разбираш или се правиш луд ??
ти кажав односно те потсетив ,имаш теми за сонови,образование ,астрологија може тамо ке се пронајдеш ,без навреди,а ако си во можност со задоволство би разговарал со тебе ,а и кој и да е на темава на некоја собиранка ,еве сеа во сабота ке има нешто се договараме па повели !?
Во која тоа држава и според кој закон силувач и педофил не спаѓаат во криминалци?@LittleButterfly види вака душо : прашањето горе е убаво поставено така да нема многу што да се филозофира...
Со оглед на тоа дека си стручна по ова прашање гледам јас ке ти кажам следново,како прво силувач не е криминалец и избриши го тоа ќе ти се смеат ,како второ педофил не е криминалец избриши го и тоа ,и како трето директори и политичари не се криминалци односно тој термин сто го користиш за нив ,а ги нарекуваш криминалци ти е неточен и нелогичен ,и тоа избриши го ,а сиромаштијата има многу голема врска со криминалот и нагонот да убиеш ,имаш нет отвори читај ,консултирај се со кого сакаш и пиши ми дали ги толкуваш точно или не ,а темава е голема и можам да ти пишувам до утре . имај убав ден
ИндијаВо која тоа држава и според кој закон силувач и педофил не спаѓаат во криминалци?
Е да, не се сетив на Индија, а можда и некоја од Африканските држави...Индија