Edvaj ve iscitav,masala nad 20 strani od posledno vleguvanje.
Sto raboti sakav da kazam,ama deveesetina gi zaboraviv citajki.
Aj da se preispitam sto zapamtiv.(nema da e nisto pametno,racunaj deka imam staveno spjler,za epten na koj mu e dosadno pa da utepa nekoja minuta.
Moze treba vo soodvetna tema za analiza na forumdjii da odam,ama miluvam tuka.
Gledam temava seuste e sestrana.
Se koristi i kako cet muabeti,i za cestitki i poooozdravi.Koga sum vekekaj niv,od se srce cestitki za novite admini.Zasega se oseka odmasveziot vozduh(se nadevam nema sega da go zagadam.
Zaboraviv da kazam deka od cetuvanjeto,epten me iznaseavte so gakite.Ne zemajte ja na zab tolku orhideata,taa ne e losa moma,samo ima poinakvo razmisluvanje mozebi od bagrata,za nekoi raboti samo.Ima pravo so ova za na noz na novite,barem spored mene de.
Mi se dopaga koga
@Lady* e vo forma.Trampot da ne e ohriganecot?
Po gakite mi stoi deka e toj.
Koga vleguvam da ja citam temava,sekogas se nadevam deka ke naidam na nekoj post kako na primer onoj na Marija,isto Outrider niz poslednive nekolku strani.
E onie postovi sto se od tipot,aj videte ova,videte ona,mi odzemaa djabe vreme.Ako sakav da gi znam ke odev vo temata za administracija.
Da pomrcam uste malku ili da se strpam?
Koga veke se isturame vo edna tema,da prasam,kaj e
@alba ta?
@diva orhideja za naprevarot koj zboruvas nemoj da se nadevas na trofejot,moj e.
Se trudam neprekidno da si e moj.
Daj da podsoberam i jas gajkive,stara magarica ne me lici na godinite,pa dasi legnuvam.
Vo glavno vlegov da procitam ama sakav i da kazam nesto de,ne samo da ogovaram.
Sum primetila,koga nekoj covek ke go zasakam zaradi negovata smisla za humor,go sakam i tocka.
Znam i da mu zamizam greski,pa duri i da mu opravdam.
A nasproti toa,bas luge koi se trudat navodno na "visoko"da zborat,upotrebuvajki demek zborovi,koi spored niv treba da oznacuvaat deka se nacitani i naobrazuvani,mi se antipaticni.Ete na forumov se dvajca.Maski.
Moze si se vo red lugeto,ama so nivnoto preteruvanje i kaj treba i kaj ne treba,si go pravat svoeto za da se antipaticni.
I da zavrsam so spojlercevo.
Opustete se vo zivotot i bidete si obicnite vie.Prepravajki se da bidete nesto sto ne ste,se stegate i sebe si averuvajte,ja stegate i okolinata.Bidete svoi pa makar i najobicni.So prepravanje ke gi dobiete pocetocite,ama ke go izgubite sekoj kaj koj se trudite da bidete dopadlivi.
Dobra nok od tuka,da ne odam do soodvetnata tema.