You are not aloneДобро, што бидна, ме оставивте мене едно женско диво створење??
Јас со кола ќе дојдам, ќе си ја паркирам тука позади 8 чешмички, кај Сител отприлика ... ако идеш со кола, тоа ти е најзгодно паркингче, зашто ем не се плаќа, ем одма ти е позади 8 чешмички, само од паркингот се качуваш нагоре по скаличките, и ете ти ги одма на 50 метра 8 чешмички.Може да знам каде ке седнеме(поради гардеробата прашувам) или па да дојдам со кола ако одиме некаде подалеку???
Дефинирајте место каде ќе седнеме, ако е близу, доаѓам со точак,ако одиме подалеку некаде,Ситимол на пр.ке дојдам со кола..и колку души останавме???Јас со кола ќе дојдам, ќе си ја паркирам тука позади 8 чешмички, кај Сител отприлика ... ако идеш со кола, тоа ти е најзгодно паркингче, зашто ем не се плаќа, ем одма ти е позади 8 чешмички, само од паркингот се качуваш нагоре по скаличките, и ете ти ги одма на 50 метра 8 чешмички.
У случај да доаѓаш со кола, бидејќи не се познаваш со никој лично од форумов, ако сакаш можеме јас и ти да се чекаме кај паркингот кај Сител, па да продолжиме двете накај 8 чешмички, за да не не чекаш сама пред 8 чешмички, бидејќи не познаваш никој лично, а јас ќе се снајдам, ќе го барам @Saladin се познаваме лично ние