Да, сериозно. Засега тројца сме, 19:30 градски парк, кај фонтаната.У пиаца седнете
п.с Ама вие сериозно се договарате?
Па може да седнеме некаде не е проблем.Живеам во центар, но сигурно нема на клупа во парк да седиме,ке одиме валда некаде??
Еве предлог од мене, утре во 19:30 во градски парк. Одговара?
Ден-два ...не е утре.Ми одговара било кое време,доколку биде дадена информација два-три дена предходно, да се организирам.
За местото, нека одберат помладите!
Просто да не поверува човекДа, сериозно. Засега тројца сме, 19:30 градски парк, кај фонтаната.
Може на боемска улица во Чардак ако сакате, прва тура јас частам за разбивање мраз.Па може да седнеме некаде не е проблем.
Е сега ќе го собереш пола форумМоже на боемска улица во Чардак ако сакате, прва тура јас частам за разбивање мраз.
Ако неможеш утре, пиши кога ќе можеш, пак ќе дојдеме. Никаде не пишува дека мора само еднаш да се видиме.Ден-два ...не е утре.
Остави простор малку.
И немој толку да цепидлачиш, добронамерно кажав дека па дури и ти да дојдеш ,за мене ќе преставува задоволство да се запознаеме.
И цел форум да дојде, не се многу...на жалост!Е сега ќе го собереш пола форум
Јас сум тазе скопјанец, не го познавам баш многу градов.Може на боемска улица во Чардак ако сакате, прва тура јас частам за разбивање мраз.