Извини дечко ако си нерасположен овде не се наоѓа лекИ за што да биде темата? Дечкото ме вара, што сега? или нешто слично на таа?
Тема може и да биде за најдобар филм, музика или било што. Не мора да е се за љубов!
Извини дечко ако си нерасположен овде не се наоѓа лекИ за што да биде темата? Дечкото ме вара, што сега? или нешто слично на таа?
Така е бе брат. Значи овде нови членови што доаѓаат, отвараат теми од тој тип. У кој се цмиздри за буквално глупости. Наместо да седнат и да го решат проблемот со тој што треба. Ние нит сме баба Ванѓи, нит можеме да помогнеме, зашто не ги гледаме двете страни од приказната, нит сме психолози и брачни советници. Сè што ќе кажеме ќе биде погрешно.E па ти сеа не биди одма партибрејкер
Нека има де, после ќе се спои ако е дупла, бар така ќе се размрдаат некои неактивни делови на форумот.
и јас сум со истиот проблем, може една ваква тема да чујам некој советТака е бе брат. Значи овде нови членови што доаѓаат, отвараат теми од тој тип. У кој се цмиздри за буквално глупости. Наместо да седнат и да го решат проблемот со тој што треба. Ние нит сме баба Ванѓи, нит можеме да помогнеме, зашто не ги гледаме двете страни од приказната, нит сме психолози и брачни советници. Сè што ќе кажеме ќе биде погрешно.
Еве сега полагам за пар дена, ме мрзи да учам, ај да отворам тема у образование барајќи чаре како да го положам испитот? Таман тој дел е неактивен, ќе го размрдаме. Што викаш?
Абе види, и у мое време (пред 5-6 години) имаше генерации кои отвараа теми, па тоаш малку поостро се фаќавме у коштец пошо не дека не знаеле да постираат у веќеотворени теми туку тоа е еден вид на одлика на новозачленети луѓе која треба да ни` дое као плус на форумот. Се отвараат нови теми, ете после одредено време ќе се спојат, ником ништо. Е сеа за филм е малце подискутабилно јер таму има мал милион слични теми, па мислам дека не е воопшто потребно за нова освен ако не се разликува категорично од останатите.Така е бе брат. Значи овде нови членови што доаѓаат, отвараат теми од тој тип. У кој се цмиздри за буквално глупости. Наместо да седнат и да го решат проблемот со тој што треба. Ние нит сме баба Ванѓи, нит можеме да помогнеме, зашто не ги гледаме двете страни од приказната, нит сме психолози и брачни советници. Сè што ќе кажеме ќе биде погрешно.
Еве сега полагам за пар дена, ме мрзи да учам, ај да отворам тема у образование барајќи чаре како да го положам испитот? Таман тој дел е неактивен, ќе го размрдаме. Што викаш?
Не можам за ова ништо да ти кажам.. Коа ќе почнам ке пишам и за оваНемат ли бе уште некој проблем со испитите и концентрација?
Одлика на што? На самопретставување? Мислам имаше тема за Здраво, јас сум нов.Абе види, и у мое време (пред 5-6 години) имаше генерации кои отвараа теми, па тоаш малку поостро се фаќавме у коштец пошо не дека не знаеле да постираат у веќеотворени теми туку тоа е еден вид на одлика на новозачленети луѓе која треба да ни` дое као плус на форумот. Се отвараат нови теми, ете после одредено време ќе се спојат, ником ништо. Е сеа за филм е малце подискутабилно јер таму има мал милион слични теми, па мислам дека не е воопшто потребно за нова освен ако не се разликува категорично од останатите.