Абе остај женскиве да кажатваљда да знаеш кд како да мрдаш сс коју брзину напред и сс коју у рикверц,дали е убаво заухан ретровизор и дали идемо даље ххх дали су убаво стегнати појаси или треа стујардеса да пројде и да објасни сфе под конац хх
Абе остај женскиве да кажатваљда да знаеш кд како да мрдаш сс коју брзину напред и сс коју у рикверц,дали е убаво заухан ретровизор и дали идемо даље ххх дали су убаво стегнати појаси или треа стујардеса да пројде и да објасни сфе под конац хх
Не е големината во должината, висината , ами во Fi- обемот на пиштолот.Поглупа тема здравје, .
Ама ај, што ќе ми е големина 23цм, ако од оргазам ни о туку само скока над мене?
Аман со оваа должина, овие бројки и хранење на егото. Исто е како кај жените да се мери длабочината :spin
Може некој да дефинира „техника“?
Не е големината во должината, висината , ами во Fi- обемот на пиштолот.
Можеби сум најголем хејтер на форумов, ама се согласувам со болдираното.
Ја мислам дека техниката ја бираат оние што неможат да се пофалат со големинатаНе е големината во должината, висината , ами во Fi- обемот на пиштолот.
Можеби сум најголем хејтер на форумов, ама се согласувам со болдираното.
Па да, во право си.Ја мислам дека техниката ја бираат оние што неможат да се пофалат со големината
претежно да ама немора да значиЈа мислам дека техниката ја бираат оние што неможат да се пофалат со големината
Не сум пробал, а нема ни да пробам. Ако тебе така ти звучи, тогаш сомнителен си...А ти како да си пробал звучиш.
no comment. Не мораш да се вадиш, тоа беше само зафрканција, гајле ми е мене дали си пробал или не.Не сум пробал, а нема ни да пробам. Ако тебе така ти звучи, тогаш сомнителен си...
Поглупа тема здравје, .
Ама ај, што ќе ми е големина 23цм, ако од оргазам ни о туку само скока над мене?
Аман со оваа должина, овие бројки и хранење на егото. Исто е како кај жените да се мери длабочината :spin