А колкава е границата?4 години сум на интернетот од T-Home. Не знае за пад. Нормално кочи кога е надмината границата.
А колкава е границата?4 години сум на интернетот од T-Home. Не знае за пад. Нормално кочи кога е надмината границата.
Ако платиш ги има.Стварно ќе ги укинувале и Спорт Клуб каналите?
Таман сакав да се префрлам заради поголемиот избор на канали тие ова го прават.
Еве на пример првиов пакет го одбирам Спорт+, и 250 денари е за цел пакет така?
Ако мислиш на овој подолу, да. 250 денари секој месец. Притоа треба да имаш некој од постоечките пакети на Т-Home. Пример јас го имам 3 макс бејзик. 1200 ден +250 денари месечно би било. Гледам на страната од мој телеком пишува првиот месец од активацијата на било кој додатен пакет истиот е бесплатен.Еве на пример првиов пакет го одбирам Спорт+, и 250 денари е за цел пакет така?
Фала тоа ме интересираше. Евтино и добра понуда за разлика од Оне.Ако мислиш на овој подолу, да. 250 денари секој месец. Притоа треба да имаш некој од постоечките пакети на Т-Home. Пример јас го имам 3 макс бејзик. 1200 ден +250 денари месечно би било. Гледам на страната од мој телеком пишува првиот месец од активацијата на било кој додатен пакет истиот е бесплатен.
Отвори ја прикачената датотека 22673
Не не, супер се и вака нема потреба од HD. Цената е одлична за таа понуда, е сега за интернетот не знам дали е добар или не е, да се приклучам па ќе кажам.Можда малку се поскапи од други оператори ама уште да ги стават Sport klub каналите во HD и дапуштат повеќе балкански тв канали и ќе биде супер понуда.