Имам Виза картичка на која што може да ми се праќа пари од странство. Епа сакам да ја направам тековна, обична, само од тука да можат пари да ми се праќаат.Па да, а уствари како мислиш да направиш девизна сметка во денарска?
Имам Виза картичка на која што може да ми се праќа пари од странство. Епа сакам да ја направам тековна, обична, само од тука да можат пари да ми се праќаат.Па да, а уствари како мислиш да направиш девизна сметка во денарска?
Не можеш. Не може ни денарска во девизна ни обратно. : )Имам Виза картичка на која што може да ми се праќа пари од странство. Епа сакам да ја направам тековна, обична, само од тука да можат пари да ми се праќаат.
Па само побарај си да ти направат и денарска трансакција или како и да се викаше, језда нелогично ми е да немаш пошто како си ги вадел парите во странската валута?Имам Виза картичка на која што може да ми се праќа пари од странство. Епа сакам да ја направам тековна, обична, само од тука да можат пари да ми се праќаат.
А да ја откажам сметката ?Не можеш. Не може ни денарска во девизна ни обратно. : )
Ти пишав погоре грешка си ме разбрала имам И ДЕНАРСКА и за од странство да ми праќаат. 2 во 1 е.Па само побарај си да ти направат и денарска трансакција или како и да се викаше, језда нелогично ми е да немаш пошто како си ги вадел парите во странската валута?
епа тогаш што сакаш да смениш? чим имаш денарка ќе можат да ти праќаат пари и од тукаА да ја откажам сметката ?
Ти пишав погоре грешка си ме разбрала имам И ДЕНАРСКА и за од странство да ми праќаат. 2 во 1 е.
Сакам да ја откажам девизната. Да остане само денарска. Ама ете не бивало.епа тогаш што сакаш да смениш? чим имаш денарка ќе можат да ти праќаат пари и од тука
е сега е појасно. Мислам дека може да се откаже т.е не би требало да прават некои проблеми. Но ете и да не може ти користи си ја само денарската никаде не ти бараат стриктно да ги користиш и двете па да мораш да ја откажуваш затоа што веќе нема да имаш потреба од неа, чувај си ја за резерва и така не сметаСакам да ја откажам девизната. Да остане само денарска. Ама ете не бивало.
Не смета, ама месечно ми земаат по 20 денари и кога ќе заврши 12тиот месец, 600 денари. Сеа ти видие сега е појасно. Мислам дека може да се откаже т.е не би требало да прават некои проблеми. Но ете и да не може ти користи си ја само денарската никаде не ти бараат стриктно да ги користиш и двете па да мораш да ја откажуваш затоа што веќе нема да имаш потреба од неа, чувај си ја за резерва и така не смета
Е да ја откажеш мислам дека можеш. Ама само мислам, не сум сигурен дали со откажување на едната ти ја откажуваат и другата.А да ја откажам сметката ?