Нашата Мила Кунис

The_melnicanecot

Истакнат Член
16 февруари 2012
237
392
363
39
Скопје
Од извори блиски на Mila Kunis и нејзините фармерки Ви ја споделуваме следната информација.
:rofl

Мила Кунис ќе се појави на насловната страница на магазинот „Харперс базар“, ќе има и фотосесија и интервју за магазинот, а во него открива што мисли за своето тело. По улогата во филмот „Црниот лебед“, за која требала да намали девет килограми и да дојде до тежина од 43 килограми, таа вели дека нејзиното тело повеќе не е исто како порано. Иако ги надоместила килограмите, изгубила дел од своите атрибути што тешко дека ќе успее да си ги врати назад.

„Моето тело е поинакво. Кога ја доведов тежината до 43 килограми бев мускулеста, како мала куќа од тули, но само коски и кожа. Ми ги снема градите и задникот, а кога ги вратив, сета тежина се распореди на сосем различни делови од телото. Градите ’ми отидоа’ во колковите и во пределот на стомакот. Би сакала да имам малку поголем задник“, изјавила актерката.
milakkk.jpg

http://style.mnogoo.mk/mk/articles/Moda/mila-kunis-bi-sakala-da-imam-pogolem-zadnik-foto

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
32
Битола
оргиналната мила кунис е срцка.. во луди седумдесети беше закон... исега е ама не ко тогаш...сигурен сум дека е и такваи нашата мила кунис, оваа офумџиката..:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and parvati

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Jackal многу брзо пишуваш и мора во една реченица да имаш еден збор со испревртени букви :D
Фала на сите за комплиментите :p Ќе се видиме на форумска средба па ќе ја воочите разликата, а до тогаш може да се обратите кај Sugar да не испадне дека ја се фалам :rolleyes:

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati, 048 and Sugar

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
32
Битола
Jackal многу брзо пишуваш и мора во една реченица да имаш еден збор со испревртени букви :D
Фала на сите за комплиментите :p Ќе се видиме на форумска средба па ќе ја воочите разликата, а до тогаш може да се обратите кај Sugar да не испадне дека ја се фалам :rolleyes:
не е до мене до тастатурата е ( овде немам грешка) :)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Mila Kunis