Па плата ни даваат,зарем не дозна?!Што е финтава што сакате да бидите модератори на форумов?
Цицка да не даваат?
Па плата ни даваат,зарем не дозна?!Што е финтава што сакате да бидите модератори на форумов?
Цицка да не даваат?
Е како не си знаел...па од мали не’ лажат ... знаеш она “..за да може Дедо Мраз дарови да реди...“ Е па тоа е тоа...Штотуку дознав дека ако елката се нареди на специфичен начин, во 2015 ќе имаш пари ... не сум знаел елките пари дека носат :/
Штотуку дознав дека ако елката се нареди на специфичен начин, во 2015 ќе имаш пари ... не сум знаел елките пари дека носат :/
а мене ме интересира каков е тој ( специфичен начин на редење елка )Е како не си знаел...па од мали не’ лажат ... знаеш она “..за да може Дедо Мраз дарови да реди...“ Е па тоа е тоа...
Дедо мраз или старото негово пресвето име Никола...Е како не си знаел...па од мали не’ лажат ... знаеш она “..за да може Дедо Мраз дарови да реди...“ Е па тоа е тоа...
да не е тој шо свети па го викат Никола ?? па на галено почнале да го викат свети николаДедо мраз или старото негово пресвето име Никола...
(in Nick we trust)