Ај на 6ти, таман коледарите ќе не разбудатСе` што е после празниците ми одговара.
Поточно после 3ти јануари.
Јас сум еден така личен дечко. Не верувам да ме знаеш, не излегувам од дома дека се плашам од уроци.А ти @Altaïr кој си?
@Makedonec ако биде после 24 ти ја идамТуку ја си мислев и барав соодветна тема ама не најдов и после заборавив да пишам туку си мислев дали ќе сакате некој ден после празниците да планинариме малку до крст (пешки)?
Ма сигурно не те знам туку некако ни ников не ми е познат, а да не те приметам до сега :/ ааа ми текнаЈас сум еден така личен дечко. Не верувам да ме знаеш, не излегувам од дома дека се плашам од уроци.
Ти се пуштав преку пп.Ма сигурно не те знам туку некако ни ников не ми е познат, а да не те приметам до сега :/ ааа ми текна
да да и требаше да готвиш кај мене ама тоа и така си останаТи се пуштав преку пп.
Слободно дојди, се дружам и со машки.Овој Altair сигурно е нешто како Dan Balzerian низ фејсбуков... и затоа не идам на собиранка, нејќам повторно да ја направам истата грешка.
(зажалив што го заследив Dan бидејќи јас со толку девојки се немам поздравено во мојот живот)
Слободно дојди, се дружам и со машки.![]()