Сакам да кажам/Сакам да прашам

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Пошто има доста малку активни членови може да се отвори тема и според некој X редослед кој сака нека каже било какво мислење за одреден член и така за секој нареден.

Мислам дека би било најпаметно така, доколку веќе сте со намера..

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Пошто има доста малку активни членови може да се отвори тема и според некој X редослед кој сака нека каже било какво мислење за одреден член и така за секој нареден.

Мислам дека би било најпаметно така, доколку веќе сте со намера..
Како ќе одбереме најдобар член?

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Како ќе одбереме најдобар член?

Не е за најдобар, пример денес треба да каже секој (кој сака) каков е Mjolnir , как го замислува, дека е глуп, трол, паметен, мудрец, шегобиец, елегантно пополнет кој седи на две столици додека пишува на форумов итн..

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не е за најдобар, пример денес треба да каже секој (кој сака) каков е Mjolnir , как го замислува, дека е глуп, трол, паметен, мудрец, шегобиец, елегантно пополнет кој седи на две столици додека пишува на форумов итн..
Си помешал малку. За така има тема за опишување на кој сакаш член, финтата е да одбереме најдобар член за годинава. :)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Си помешал малку. За така има тема за опишување на кој сакаш член, финтата е да одбереме најдобар член за годинава. :)

Добро, не знаев.
Тогаш не знам, правете што сакате можеби подоцна ќе учествувам во тоа.

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Таман ќе пишев во темата на Soldner прееска и ја снема. :zelen
Инаку мене баш ми е сеедно како ќе се бираат форумџиите. И да има тема ко лани ќе ми биде тешко да одберам, а да не се повторувам со членовите, а и да има нешо ко топ 5 исто тешко ќе е. Ептен сме помалку членови од лани, тоа е проблемот.
Еве веќе ако се одлучите изборот да биде како лани, можете да исклучите некоја категорија штознам. Може да има помалку категории зашо ете јас стварно не би знаела кој да го сместам во категоријата најсонувач или најфраер пример.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Чекориш,чекориш и се сопнуваш,паѓаш во дупка.Некој како да те извлекува и полека се искачуваш кон врвот.Таман си помислил си стигнал,повторно се сопнуваш и се тркалаш надолу и пред да паднеш во бездната те фаќа некој одзади ко мачка маченце.Повторно се исправаш,се протресуваш од валканоста и се издигаш нагоре и почнуваш да леташ кога одеднаш забележуваш дека крилјата ти се кршат и паѓаш како круша.Повторно се исправаш и чекориш до недоглед и до бескрај се додека не ти дојде крај.Кратко и јасно-Живот!

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
....дечки да не се лажеме, се бира нешто, кога има од што да се избира, лани беше каде-каде поживо на форумов, затоа беше возможно да се избере, сега застанувам и се мислам Најинтелигентен форумџија...да го пишам овој...ама чек да проверам дали има напишано мислење годинава... мислам, навистина, не сакам да мрчам или слично, ама нема логика малку нештово.
Да зашто лани имало 5436 членови, затоа било поживо. Зашто мора секогаш да се пишува негативно, толку ли е тешко да се гласа за тие што се тука. Што има врска ако се повторат истите како лани.
Не знаел интелигентен кого да пише, мене пиши ме ете или самиот себе.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Да зашто лани имало 5436 членови, затоа било поживо. Зашто мора секогаш да се пишува негативно, толку ли е тешко да се гласа за тие што се тука. Што има врска ако се повторат истите како лани.
Не знаел интелигентен кого да пише, мене пиши ме ете или самиот себе.
Прво: смири страсти.
Второ: Ако не сакам да гласам, нема да гласам, а не сакам да гласам затоа што е накратко: чиста глупост. Од 10 форумџии да ги избереме најдобрите 5... Изборов ме наврати на изборот за Мис Македонија од пред некој ден што не бил успешен.
Трето: Нема врска ако се повторат истите како лани - ама нема да се повторат, оти скоро сите се заминати. Не мрчам поради тоа, туку едноставно не сметам дека е потребно ваква работа... по 4 мислења имаме на ден на форумов, па уште избор фали... не ме зафркавајте...
Дај засукајте ракави активирајте членови со разработување стари теми, отворање нови... а не да бираме Мис Универзумот... тоа ко чума да поминало низ форумов...ние избори ќе праиме.
Мислам, како сакате, ама ова е уште еднаш ќе кажам ГЛУПОСТ.
Со среќа, белки ќе изберете.