Табу теми

SweetDreams

Нов член
21 ноември 2014
5
6
3
29
Интересно,како некои луге имаат секс без предходно да го запознаат партнерот.Па дали тие луге имаат наум што може да се случи после секост?Да начукаат некоја болест,женската да забремени и уште многу други проблеми кои би настанале.Моето мислење е прво да го запознаете партнерот одреден временски педиод па после да одлучувате дали ке имате секс или не . Сепак секој си има друго мислење и свои пред расуди ..

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Интересно,како некои луге имаат секс без предходно да го запознаат партнерот.Па дали тие луге имаат наум што може да се случи после секост?Да начукаат некоја болест,женската да забремени и уште многу други проблеми кои би настанале.Моето мислење е прво да го запознаете партнерот одреден временски педиод па после да одлучувате дали ке имате секс или не . Сепак секој си има друго мислење и свои пред расуди ..
Малце оф-топик си забегал, плус пред(СПЕЈС)расудите кои си ги спомнал, сасвим ми е нормално да ги има.
Еве сега на пример јас имам за тебе предрасуди дека си неписмен. (smoke)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Денес сфатив дека и гатањето, баењето и правење разни магии спаѓа во табу теми!
Во разговор безвезен денес на работа со колешките, дојдовме до сознание дека сите сме биле на некој бајач или гледач, дека пак би оделе.....ама срам ни е да си кажеме отворено зошто одиме, што мака имаме.Сите се правиме дека не им веруваме ама радо би отишле да провериме во знаењето...ако не друго барем на кафе да ни гледаат.

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Малце оф-топик си забегал, плус пред(СПЕЈС)расудите кои си ги спомнал, сасвим ми е нормално да ги има.
Еве сега на пример јас имам за тебе предрасуди дека си неписмен. (smoke)
Ее па да . За тебе маж што ја цени женсκата интимност или да ρечам невиност е неписмен. Тρеба да наκапиш ти на неκоја ρент а κаρ и да ја засаκаш па да видиш κаκо κе ти биде κога сеκоја вечеρ κе легнува со ρазлични. Па нели тоа е во тρенд споρед тебе а?
Стој си ти на тој став аκо, само ρазмисли си.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Денес сфатив дека и гатањето, баењето и правење разни магии спаѓа во табу теми!
Во разговор безвезен денес на работа со колешките, дојдовме до сознание дека сите сме биле на некој бајач или гледач, дека пак би оделе.....ама срам ни е да си кажеме отворено зошто одиме, што мака имаме.Сите се правиме дека не им веруваме ама радо би отишле да провериме во знаењето...ако не друго барем на кафе да ни гледаат.
И те како е табу тема, а секој втор ги применува, не знам што за народ сме стварно.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Срам ни е да кажеме каква мака имаме, тоа ќе да е.:(
Изгледа, ама работава е што ние маката си ја кажуваме туку срам ни е да кажеме кај се сме побарале помош т.е бајачите, гатачите итн.