Прво секс, па после врска

belabelina

Истакнат Член
6 ноември 2014
94
25
318
36
Oхрид
Ова не ми е јасно и никако не можам да се освестам со ми се случи " Прво ке спиеме па после врска " Нека ми објасни некој кај отидоа романтичните мажи ?

• Ми се допаѓа
Реакции: Loner

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Ги снема романтичните у исто време кога се појавија курвите. Така да подобро не прашувај.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Ова не ми е јасно и никако не можам да се освестам со ми се случи " Прво ке спиеме па после врска " Нека ми објасни некој кај отидоа романтичните мажи ?
Што ќе ти е романтика ако не го бива во кревет.......сега дојде време прво да се" оди на љубовен докторски преглед"-прва постапка е да го размотриш со очи,потоа по мирис,па оди преглед со раце а потоа го пробуваш.....ако не го бива следува дијагноза неспособен и му даваш двојка!Ако се погоди добар,ееее ..потоа барај и романтика(flower)

belabelina

Истакнат Член
6 ноември 2014
94
25
318
36
Oхрид
Што ќе ти е романтика ако не го бива во кревет.......сега дојде време прво да се" оди на љубовен докторски преглед"-прва постапка е да го размотриш со очи,потоа по мирис,па оди преглед со раце а потоа го пробуваш.....ако не го бива следува дијагноза неспособен и му даваш двојка!Ако се погоди добар,ееее ..потоа барај и романтика(flower)
Да ти го препорачам гледам си одговарате

Здраво,
одма под хитно такви :ninja.
што ќе ти се такви дечковци?
Тоа и се деси за мене таквите се без чуства и најмногу ги мразам

Последна промена од модератор:
  • Ми се допаѓа
Реакции: vozrasen

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Да ти го препорачам гледам си одговарате
За да ТИ БИДЕ ДЕЧКОТО РОМАНТИЧЕН треба и ти да си таква особа.....а изгледа дека не си од тој тип, и ако си се облекла во стилот "еве се што нудам" многу нормално дека машките забораават на романса ,почто им удара друга мисла во глава. Нема веќе романтични девојки а не пак машки! А за да ми го препорачаш треба прво да го пробаш:sram

vozrasen

Староседелец
7 ноември 2014
18
10
1,013
♥ за белабелина.:*

Супер си постапила. Јас сум женет, со деца па со женски така не се понашам. Нормално дека треба да постои и романтика и хемија,
во секоја врска и авантура.
(inlove)

• Ми се допаѓа
Реакции: belabelina

belabelina

Истакнат Член
6 ноември 2014
94
25
318
36
Oхрид
Prvo vo

Супер си постапила. Јас сум женет, со деца па со женски така не се понашам. Нормално дека треба да постои и романтика и хемија,
(inlove)
Првo дa сме спиеле пa така ке видел дaли сме биле зa врскa јaс нa штo му личaм зa дa си вo врскa требa кaрaктернo дa си oдгoвaрaш

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253

(inlove)
Женет и со деца...па нормално ....ти веке и не смееш така а и онака да се понашаш со Женски.

• Ми се допаѓа
Реакции: belabelina

belabelina

Истакнат Член
6 ноември 2014
94
25
318
36
Oхрид
Тoa штo гo
За да ТИ БИДЕ ДЕЧКОТО РОМАНТИЧЕН треба и ти да си таква особа.....а изгледа дека не си од тој тип, и ако си се облекла во стилот "еве се што нудам" многу нормално дека машките забораават на романса ,почто им удара друга мисла во глава. Нема веќе романтични девојки а не пак машки! А за да ми го препорачаш треба првода го пробаш:sram
Јaс ништо не му пoнудив мене не ми требa сaмo зa еднa вечер мене ми треба зa секoј ден дa е пoкрaј мене