Што ќе ти е романтика ако не го бива во кревет.......сега дојде време прво да се" оди на љубовен докторски преглед"-прва постапка е да го размотриш со очи,потоа по мирис,па оди преглед со раце а потоа го пробуваш.....ако не го бива следува дијагноза неспособен и му даваш двојка!Ако се погоди добар,ееее ..потоа барај и романтикаОва не ми е јасно и никако не можам да се освестам со ми се случи " Прво ке спиеме па после врска " Нека ми објасни некој кај отидоа романтичните мажи ?
Да ти го препорачам гледам си одговаратеШто ќе ти е романтика ако не го бива во кревет.......сега дојде време прво да се" оди на љубовен докторски преглед"-прва постапка е да го размотриш со очи,потоа по мирис,па оди преглед со раце а потоа го пробуваш.....ако не го бива следува дијагноза неспособен и му даваш двојка!Ако се погоди добар,ееее ..потоа барај и романтика
Тоа и се деси за мене таквите се без чуства и најмногу ги мразамЗдраво,
одма под хитно такви .
што ќе ти се такви дечковци?
За да ТИ БИДЕ ДЕЧКОТО РОМАНТИЧЕН треба и ти да си таква особа.....а изгледа дека не си од тој тип, и ако си се облекла во стилот "еве се што нудам" многу нормално дека машките забораават на романса ,почто им удара друга мисла во глава. Нема веќе романтични девојки а не пак машки! А за да ми го препорачаш треба прво да го пробашДа ти го препорачам гледам си одговарате
Првo дa сме спиеле пa така ке видел дaли сме биле зa врскa јaс нa штo му личaм зa дa си вo врскa требa кaрaктернo дa си oдгoвaрaш♥ за белабелина.
Супер си постапила. Јас сум женет, со деца па со женски така не се понашам. Нормално дека треба да постои и романтика и хемија,
во секоја врска и авантура.
Женет и со деца...па нормално ....ти веке и не смееш така а и онака да се понашаш со Женски.♥ за белабелина.
Супер си постапила. Јас сум женет, со деца па со женски така не се понашам. Нормално дека треба да постои и романтика и хемија,
во секоја врска и авантура.
Јaс ништо не му пoнудив мене не ми требa сaмo зa еднa вечер мене ми треба зa секoј ден дa е пoкрaј менеЗа да ТИ БИДЕ ДЕЧКОТО РОМАНТИЧЕН треба и ти да си таква особа.....а изгледа дека не си од тој тип, и ако си се облекла во стилот "еве се што нудам" многу нормално дека машките забораават на романса ,почто им удара друга мисла во глава. Нема веќе романтични девојки а не пак машки! А за да ми го препорачаш треба првода го пробаш