Сакам да кажам/Сакам да прашам

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Јас, ти, Transformers: Age of Extinction на 1000 ватно домашно кино и 300 грамско Milka чоколадо со јагода - call me simple, али за вакви моменти си живеам. И... да, ќе се омажам за тебе! :zelen

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Сакам да прашам зошто мојата тема е во рисајкл бин,зарем неможеше да почекаме ако не за друго ама барем до 21 декември па потоа ке видевме како ке се одвиваат работите?Три дена во мрак е најновата вест за која навистина има што да размислува и дискутира,но ако сакате да се прави моабет за слетувањето на месечината од времето на бабами,тема за која одамна премногу се дискутираше и филмови се изнаправија,нека биде ок. Очистите ги барем и постовите во темите за рецепти и штотуку подготвив,ако сте веќе толку ажурни бидете барем сегде.

• Ми се допаѓа
Реакции: Pica pica

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
Сакам да прашам зошто мојата тема е во рисајкл бин,зарем неможеше да почекаме ако не за друго ама барем до 21 декември па потоа ке видевме како ке се одвиваат работите?Три дена во мрак е најновата вест за која навистина има што да размислува и дискутира,но ако сакате да се прави моабет за слетувањето на месечината од времето на бабами,тема за која одамна премногу се дискутираше и филмови се изнаправија,нека биде ок. Очистите ги барем и постовите во темите за рецепти и штотуку подготвив,ако сте веќе толку ажурни бидете барем сегде.
Затоа ја нема тематаа,прво чим влегов на форумов ја побарав таа тема и баш ми падна чудно што ја нема,па си помислив на некој друг форум да не ја видов и се откажав од барање. :(

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Затоа ја нема тематаа,прво чим влегов на форумов ја побарав таа тема и баш ми падна чудно што ја нема,па си помислив на некој друг форум да нее ја видов и се откажав од барање. :(

Незнам само зошто објавуваат такви вести,да не уплашат или што,но нее битно,со ваквата постапка и кај мене се брише меракот за постирање некоја нова тема,а можеби и затоа нема нови членови и нови теми,знаејки дека ке бидеме шутнати а со тоа и навредени.

• Ми се допаѓа
Реакции: Pica pica

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
Незнам само зошто објавуваат такви вести,да не уплашат или што,но нее битно,со ваквата постапка и кај мене се брише меракот за постирање некоја нова тема,а можеби и затоа нема нови членови и нови теми,знаејки дека ке бидеме шутнати а со тоа и навредени.
Време е да се промени оваа гарнитура на модератори.:(

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi