Kaко после ќе се вклучиш сама себе?
Никако.
Ќе треба некој друг, ако има желба.
Kaко после ќе се вклучиш сама себе?
Никако.
Ќе треба некој друг, ако има желба.[/QUOTE
Е чим саладин нејќе,еве јас ,,, ,,, би го стиснал тастерот
... и нека заклучи врата. Лопови кружат наоколу.Последниот што ќе си замине од државата, нека изгаси светло.
Лоповите го имаат клучот.... и нека заклучи врата. Лопови кружат наоколу.
Затоа ја нема тематаа,прво чим влегов на форумов ја побарав таа тема и баш ми падна чудно што ја нема,па си помислив на некој друг форум да не ја видов и се откажав од барање.Сакам да прашам зошто мојата тема е во рисајкл бин,зарем неможеше да почекаме ако не за друго ама барем до 21 декември па потоа ке видевме како ке се одвиваат работите?Три дена во мрак е најновата вест за која навистина има што да размислува и дискутира,но ако сакате да се прави моабет за слетувањето на месечината од времето на бабами,тема за која одамна премногу се дискутираше и филмови се изнаправија,нека биде ок. Очистите ги барем и постовите во темите за рецепти и штотуку подготвив,ако сте веќе толку ажурни бидете барем сегде.
Затоа ја нема тематаа,прво чим влегов на форумов ја побарав таа тема и баш ми падна чудно што ја нема,па си помислив на некој друг форум да нее ја видов и се откажав од барање.
Време е да се промени оваа гарнитура на модератори.Незнам само зошто објавуваат такви вести,да не уплашат или што,но нее битно,со ваквата постапка и кај мене се брише меракот за постирање некоја нова тема,а можеби и затоа нема нови членови и нови теми,знаејки дека ке бидеме шутнати а со тоа и навредени.