за газе и за гради треба да има не кој знај колка ви то се согласувам ама ова ептен ми прај кеф не можам да ти опишам колку м иесекси ваков стомак...
Ама под услов и ти да имаш такви стомачни.
за газе и за гради треба да има не кој знај колка ви то се согласувам ама ова ептен ми прај кеф не можам да ти опишам колку м иесекси ваков стомак...
абе и ова не би го одбил пошо нејка женска со пивски стомак оти јас треба да имам пивски стомак а не таа сепак асј сум мажот ебаго ( шо да прам ептен сум скромен) ама ако треба да бирам би одбрал она моето ..Meне не ми се допага толку набилдано женско тело, вака ми се допага . Но секој има различен вкус.
јас пошо сум слабичок со малку вежбање стигнувам до такви стомачни така да го исполнувам условотАма под услов и ти да имаш такви стомачни.
Meне не ми се допага толку набилдано женско тело, вака ми се допага . Но секој има различен вкус.
И каде се другите женски само јас во темава, немој да си помислите нешто.
и после, ко ќе се жениш некогаш и ко ќе се породи женати ако неможи пак да си напрај такви мускули шо ќе му речиш??мене ми прај ептен ко ке си фатам следен пат женска ке му речам или ваква да се напрајш или готово сакам женска да има вакво тело, стегнато со издефинирани мускули... ептен секси ми е... а ги нема нешто женските да кажат дали сакаат вакво тело...
можиш злато ајде срце напрај го то за мене... ке ја бодрам секако...и после, ко ќе се жениш некогаш и ко ќе се породи женати ако неможи пак да си напрај такви мускули шо ќе му речиш??
абе ти ќе ја бодриш, ама ете се менува телото, не можиш да знаеш колку и како може да се смениможиш злато ајде срце напрај го то за мене... ке ја бодрам секако...