Зацврстено женско тело

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
за газе и за гради треба да има не кој знај колка ви то се согласувам ама ова ептен ми прај кеф не можам да ти опишам колку м иесекси ваков стомак...

Ама под услов и ти да имаш такви стомачни. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
Meне не ми се допага толку набилдано женско тело, вака ми се допага . Но секој има различен вкус.
girl-with-abs-5.jpg
абе и ова не би го одбил пошо нејка женска со пивски стомак оти јас треба да имам пивски стомак а не таа сепак асј сум мажот ебаго ( шо да прам ептен сум скромен) ама ако треба да бирам би одбрал она моето ..

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
A темава да се преименува во Згодни момци и девојки. И каде се другите женски само јас во темава, немој да си помислите нешто. :rofl

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
мене ми прај ептен ко ке си фатам следен пат женска ке му речам или ваква да се напрајш или готово :) сакам женска да има вакво тело, стегнато со издефинирани мускули... ептен секси ми е... а ги нема нешто женските да кажат дали сакаат вакво тело...
и после, ко ќе се жениш некогаш :D и ко ќе се породи женати ако неможи пак да си напрај такви мускули шо ќе му речиш?? :D

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
и после, ко ќе се жениш некогаш :D и ко ќе се породи женати ако неможи пак да си напрај такви мускули шо ќе му речиш?? :D
можиш злато ајде срце напрај го то за мене... ке ја бодрам секако...

• Ми се допаѓа
Реакции: Bibi@

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
можиш злато ајде срце напрај го то за мене... ке ја бодрам секако...
абе ти ќе ја бодриш, ама ете се менува телото, не можиш да знаеш колку и како може да се смени
на пример една моја другарка имаше манекенски пропорции, стомаче ич
ама после породувањето се измени многу
проширена карлица, па хормонски некои промени, башка обврски еден куп, па за вежбање многу време и не се наоѓа
и цел куп слични примери
и шо прајме тогаш? :D