Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Скп. зошто се појавува грешка кога победувам во новата игра шах во играчница. Три пати по ред матирав и ми се појавува грешка на форумот и не ми го признава скорот
Видео во кое анимираното бебе ја искажува својата љубов кон мајка си, ѝ се извинува за непријатностите и сонува за денот кога ќе се сретнат за првпат.
Навистина интересно и морам да признаам дека ме насмеа и разнежи,дури и некоја солза капна
Седиш, си пиеш кафенце и си гледаш филмови за Елизабета дур вечерната тишина ја исполнуваат капките дожд кои што удираат по прозорците и ролетните. Мх мх мх...
Не не бива од луѓе на кои им е се факултетот, и кои вадат 9ка по предмет и сакаат да преполагаат за 10ка, и велат дека се најинтелигентните луѓе во државава. Е од такви не не бивааааааа !!
Дали има некој искуство,како да користам 3G интернет на таблет кој нема простор за SIM,
Таблет Lenovo A3500 направен root,3G USB ZTE ,апликација од Play store PPP widget 2,подесени сетинзи според оператор,се препознаваат ,но не ми дава конекција.
Се мачам на стари години.