Kaj мене ни на убунту не е со убунту фонт. Си го сменил од сетинзи најверојатно.СДП само кај мене ли е хромот со убунту-лајк фонт ? (не насекаде)
Не, инсталирав на лаптопот и дифолтно си се намести така. Гајле ми е, убаво еKaj мене ни на убунту не е со убунту фонт. Си го сменил од сетинзи најверојатно.
treba prvo dokumentite da gi odneses do faks pa potoa ako te primaat sleduva elektronska procedura a samo 15 e den za upisiНе ме сфати изгледа, мене јасно ми е дека треба прво електронски да се пријавиме па после со пријави таму, него прашањето ми беше дали на 14-ти (датумот наведен за запишување) е денот кога треба да се пријавиме електронски или некој ден пред 14-ти. И дали има некаков временски рок од кога до кога треба да се пријавиш електронски, или кога земаш свидетелства и дипломи тогаш си се пријавуваш то ест кој ден сакаш се до 14-ти.
Уште еден цитат. Испаднал 64bit Chrome за Windows. Затоа е така, сега читав.Kaj мене ни на убунту не е со убунту фонт. Си го сменил од сетинзи најверојатно.