Сакам да кажам/Сакам да прашам

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Да се јавиш кај надлежните што ти го поставија интернетот.
Им се јавив и ми рекоа дека не гледаат никаков проблем, а и како ќе гледаат кога еве од телефон можам да се пуштам. :)

Провери ја мрежната картица дали е во ред, смени го мрежниот кабел, провери ги портовите на рутерот и на компјутерот. Нешто од ова мора да биде.
Кабелот го сменив и пак е исто, и портовите на рутерот и компјутерот се во ред, изгледа проблемот е во картицата. Можам сам да го решам проблемот или да го носам компјутеров да го направат? :)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Кабелот го сменив и пак е исто, и портовите на рутерот и компјутерот се во ред, изгледа проблемот е во картицата. Можам сам да го решам проблемот или да го носам компјутеров да го направат? :)
Можеш, да си купиш мрежна картица која се поставува на PCI слот, инсталираш драјвери, ставаш мрежниот кабел во новата мрежна, и готово.
Втора варијанта Wi-fi картица. Мада првово е подобро.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ептен ме курчи кога некој ми се обраќа со „Брат“, „Брате“ и сите тие изведенки. Кога некој ми се обраќа така се осеќам ко да зборам со џанаци и договарам некоја јака стока.

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Ептен ме курчи кога некој ми се обраќа со „Брат“, „Брате“ и сите тие изведенки. Кога некој ми се обраќа така се осеќам ко да зборам со џанаци и договарам некоја јака стока.
okej brat :D:D:D

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Навистина форумов ми стана дневна мора,само опомени добивам во пораки као демек сум се заканувала,сум била навредлива идр.Слободно правите што сакате,инаку овде има добри форумџии но двајца тројца лоши вредат за сто.

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav and melpomena

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Брат .. 8х4 = 23. Јас им одговарам со „Добро сестро“ независно дали е машко или женско :D.

Anyway .. да не пишуем едно под друго .. абе овие Avenged Sevenfold ептен дрвење тоа па тоа .. од 2011 па наваму, тоа па тоа е -.-

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Anyway .. да не пишуем едно под друго .. абе овие Avenged Sevenfold ептен дрвење тоа па тоа .. од 2011 па наваму, тоа па тоа е -.-

Ја разбирам да не ги сакаш a7x, денес ретко среќавам некој што ги сака. Но, да речеш дека едното исто го свират... изгледа ги немаш добро прослушано. Не дека станува збор за вкус или дека се палам што ги хејташ, ама дефинитивно секој албум е поразличен од другиот. Барем тој statement не важи за Avenged. Баш и тоа е една од причините што ги сакам.

• Ми се допаѓа
Реакции: Aleksis and Y1K991