Сакам да кажам/Сакам да прашам

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Многу мразам плуски на стопало. Боли ненормално. Ако е под прст ќе те изгори од болка додека не најдеш начин да ја отвориш плуската. Е тогаш ќе ти олекне

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
СДК,
ми беше досадно па ја читав Љубовна Исповедувачница,колумните и цела поезија на форумов.
Раскази оставив за друг пат.
Имаме ептен креативни членови(имавме),форумов е права мала ризница за креативности од тој вид.
Ме интересира зошто е намален интензитетот на литературно творење?

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
СДК,
ми беше досадно па ја читав Љубовна Исповедувачница,колумните и цела поезија на форумов.
Раскази оставив за друг пат.
Имаме ептен креативни членови(имавме),форумов е права мала ризница за креативности од тој вид.
Ме интересира зошто е намален интензитетот на литературно творење?
Некако се изгубија музите, умре инспирацијата...Зборам за мене, поминувам низ тапа период. Два збора не можам да спојам, а и кога ги спојувам погрешно звучат...

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
vase-gomnarot.jpg

Старо ама евергрин :zelen

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Некако се изгубија музите, умре инспирацијата...Зборам за мене, поминувам низ тапа период. Два збора не можам да спојам, а и кога ги спојувам погрешно звучат...

Во право е Аутрајдер,од октомври почнува сезоната :)

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Сакам да прашам дали некој знае кога треба да се пријават матурантите електронски за на факултет? Дали 14-ти август е дата за електронско запишување или одење таму и директно запишување а до тогаш треба да се пријавиме електронски? Фала однапред.